Întrebare recomandată | Meli2314 a întrebat:

De cate ori e bine sa te speli pe cap? Eu ma spal o data pe saptamana. Voi cum faceti cu parul vostru? Mie mi se ingrasa putin abia dupa 3-4 zile.

43 răspunsuri:
| Greetsiel a răspuns:

Cred ca cel mai potrivit este sa te speli de 2-3 ori pe saptamana happy Si mie mi se ingrasa parul foarte repede. De exemplu : daca ma spal luni, miercuri incepe sa nu mai aiba aceeasi splendoare. Asa ca ma spal joi, si duminica din nou. happy Dar ca sa nu se mai murdareasca te sfatuiesc sa il tii strans sau sa il impletesti. Funda? :-D

| simonica31 a răspuns:

Cel mai bine este sa te speli de 2 pe saptamana eu la fel fac si parul meu este mereu curat.Si cand te speli sa ai in vedere sa te clatesti bine si sa aplici si niste basalm pe varfuri si un pic pe lungime. Sper ca ti-am fost de folos.

| Lorena18deea a răspuns:

Cel mai potrivit este sa il speli de 2 ori pe saptamana. De exemplu in week-end si in timpul saptamanii.

| CasutRaul53354 a răspuns:

O data la 2 zile e indicat

| BogdanGamesHD a răspuns:

Eu ma spal odata la 2 zile. Chiar daca ai parul gras este bine sa te speli chiar si zilnic. Pentru ca mergi peste tot si tot proful din jurul tau iti sta in cap si de la aceasta se formeaza paduchii si multe alte bacterii!

| karlamarya a răspuns:

De doua ori pe saptamana ar fi recomadat, dar daca nu ai timp poti doar odata, daca tu zici ca nu ti se ingrasa repede

| pistruiata11 a răspuns:

Eu cred ca este bine sa te speli pe cap o data sau de doua ori pe saptamana.

| ABRRUDAN a răspuns:

Cel mai corect trebuie sa te spele din doua zile in doua!

| paulaa1234 a răspuns:

O data pe saptamana e foarte bine! Cu cat te speli mai des cu atat ti se ingrasa mai repede. Mie mi se ingrasa dupa 3-4 zile si il spal a 4-a zi.

| theon a răspuns:

O data sau de doua ori pe saptamana (cu apa) ar trebui sa fie in regula pentru mentinerea unui scalp sanatos.
Mai exista si varianta tonicelor sau a sampoanelor uscate care pot sterge din efectul ingrasarii parului, astfel incat spalarile sa nu fie prea frecvente.

| sereslorenaeliza a răspuns:

Eu zic din 2 in doua zile. Funda?

| Pace23 a răspuns:

Cred ca e mai bine sa te speli de 2-3 ori pe saptamana daca iti ti parul desfacut, dar daca il ti impletit sau prins coc de 2 ori de saptamna sa il speli.