Cred ca este bine sa o folosesti zilnic dupa dus, in special daca ai pielea uscata si mai ales in sezonul rece, cand piele are nevoie de protectie si "ajutor". Este posibil ca pielea sa se fi ingrasat pentru ca nu ai folosit crema potrivita tipului tau de piele( ai folosit o crema grasa, emolienta pe o piele grasa de ex)...sau poate a fost folosit in cantitate excesiva. Sper ca ti-am fost de folos. www.petramakeup.eu
Buna! O data sau de doua ori pe saptamana, cand faci baie.La dusul zilnic nu e indicata!
Buna...DE cate ori iti faci baie.atentie! nu dus. aplica doar un strat subtire de lotiune.ps:e foarte posibil sa fie si din cauza sapunului. incearca in primul rand sa schimbi sapunul. Funda? :*
Este bine sa folosesti crema zilnic dupa dus, mai ales daca ai o piele uscata si in special in sezonul rece, cand pielea are de suferit. Trebuie sa folosesti crema potrivita tipului tau de piele( crema grasa, emolienta pentrupiele uscata iar crema pe baza de apa pentrupiele grasa) nu in exces si aplicata uniform. Este posibil sa fi folosit prea multa crema la o aplicare sau crema nepotrivita pielii tale.