Demachiantul îl folosești de cate ori vrei tu, el are rolul de a curăța tenul de impuritățile de peste zi, cât și a machiajului. Eu o folosesc cam de 3 ori pe zi pentru îndepărtarea impurităților, pe lângă apa și săpunul pe care le folosesc dimineața și/sau seara; demachiantul lichid are puterea mai mare de curățire, astfel nu mă m-ai confrunt cu tot felul de bazaconiile pe față.
Demachiant nu e nevoie sa folosesti decat cand te machiezi. In rest, dimineata si seara folosesti un gel de curatare pentru fata. Eu recomand de la Bioderma in special daca ai tenul gras.
Te referi la demachiantul pentru machiaj sau la soluția cu care te speli pe fata și mai este denumit și demachiant?
Este important ca dupa fiecare machiaj sa te demachiezi. Insa nu vad rostul sa te machiezi de mai multe ori pe zi, degeaba.
De fiecare data cand esti machiata si vrei sa te demachiezi.
Fiind vara si atat de cald, nu se recomanda machiajul, deci, nu ai avea de ce sa-l folosesti acum.
De cate ori este nevoie. In special dimineata inainte sa te machezi si seara chiar daca nu folosesti machiajul pentru a iti curata toate impuritatile adaugate pe fata ta in timpul zilei