| Yvonnnee a întrebat:

De cate ori pe zi pot sa folosesc demachiantul?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Demachiantul îl folosești de cate ori vrei tu, el are rolul de a curăța tenul de impuritățile de peste zi, cât și a machiajului. Eu o folosesc cam de 3 ori pe zi pentru îndepărtarea impurităților, pe lângă apa și săpunul pe care le folosesc dimineața și/sau seara; demachiantul lichid are puterea mai mare de curățire, astfel nu mă m-ai confrunt cu tot felul de bazaconiile pe față.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Demachiant nu e nevoie sa folosesti decat cand te machiezi. In rest, dimineata si seara folosesti un gel de curatare pentru fata. Eu recomand de la Bioderma in special daca ai tenul gras.

| Bondarel99 a răspuns:

Te referi la demachiantul pentru machiaj sau la soluția cu care te speli pe fata și mai este denumit și demachiant?

| JustmeV a răspuns:

Este important ca dupa fiecare machiaj sa te demachiezi. Insa nu vad rostul sa te machiezi de mai multe ori pe zi, degeabahappy.

| Violleta2022 a răspuns:

De fiecare data cand esti machiata si vrei sa te demachiezi.
Fiind vara si atat de cald, nu se recomanda machiajul, deci, nu ai avea de ce sa-l folosesti acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demachiantul se folosesti si daca nu esti machiata. Il poti folosi dimineata si seara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demachiantul se foloseste dimineata si seara chiar daca nu te-ai machiat si de asemenea in momentul in care vrei sa indepartezi machiajul chiar daca nu e seara sau dimineata. Incearca sa folosesti si apa micelara sau lotiune tonica.

| anonim123453313 a răspuns:

De cate ori este nevoie. In special dimineata inainte sa te machezi si seara chiar daca nu folosesti machiajul pentru a iti curata toate impuritatile adaugate pe fata ta in timpul zilei

| popescucarmen43 a răspuns:

De fiecare data dupa ce te machiezi