| Anonim123321 a întrebat:

De cate ori pe zi sa utilizez uleiul de ricin, si in cat timp se vad rezultate?(pentru sprancene) cel care ma lamureste primeste funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Eu il aplic in fiecare seara. Pe gene, cu o perie de rimel curata, iar pe sprancene, la fel.
Rezultatele incep sa se vada cam dupa vreo 2-3 saptamani.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se aplică doar seara, pe sprâncenele curate (nu trebuie să mai fie urme de machiaj), se văd rezultate după 2 luni de utilizare.
Pa, pa.

| BiuL a răspuns:

O data pe zi, seara inainte de culcare. se vad rezultatele in cateva saptamani, sa zicem vreo 3-4

| Anonim123321 explică (pentru BiuL):

Si daca dau si dimineata si seara?

| BiuL a răspuns (pentru Anonim123321):

E gras, si nu stiu cum o sa stai tu toata ziua cu sprancenele unse, mai ales daca trebuie sa iesi din casa. daca stai toata ziua inauntru si nu te deranjeaza ca e uns, da-te de 2 ori pe zi.

| OnuOnulică a răspuns:

Eu cred ca de cat odata pe seara.

| OoBunnyoO a răspuns:

Cam o data pe saptamana.

| ang31989 a răspuns:

Poti sa il aplici pe parcursul intregii zile ( in cazul in care nu esti machiata si nu iesi afara din casa) daca nu seara, rezultate se vad dupa 1-2 luni dar trebuie folosit constant! Succes si multa rabdare
ps: eu am o prietena care il foloseste si pentru gene de mult timp si aproape ca nu are nevoie de rimel!

| Anonim123321 explică (pentru ang31989):

Dar de cate ori trebuie sa il aplic oare e suficient dimineata cand ma trezesc si seara inainte sa adorm?

| ang31989 a răspuns (pentru Anonim123321):

Da, cred ca e suficient, atat timp cat e uleioasa zona e bine happy Succes!

| wizzkidon a răspuns:

Salut.
Se foloseste de 2 ori pe zi.
Papa