Buna. Din cauza faptului ca aveam parul gras si pe alocuri cu matreata, am fost la farmacie, unde mi s-a recomandat samponul Nizoral. L-am folosit cam vreo 2 luni de zile, si parul meu a revenit la normal.
Acum imi spal parul de 2 ori pe saptamana cu head & shoulders si sunt foarte multumita! Inainte il spalam de vreo 4 ori, insa am aflat ca de ce il speli mai repede, de asta se ingrasa.
Nu tin cont, dar stiu ca de foarte multe ori,,, ajung si la 6spalari(Garnier Fructis), pe saptamana...
De 2 ori. Herbal Essences pentru par ametitor de stralucitorinainte foloseam head & shoulders.
De 2 ori pe saptamana, o data mi se pare prea putin. Chiar daca mi se ingrasa parul, ma spal miercurea si duminica. Este cel mai bine. Ma spal cu un sampon care l-am cumparat de curand, Dove. Cateodata folosesc si masca Dove .
De 2 ori pe saptamana cu Nivea Long Repair si folosesc masca Nivea crystallgloss
Il spal cu Palmolive acum si sunt destul de multumita de rezultate, chiar daca nu e asa de scump.Depinde mult si de par.Degeaba am folosit si Clear sau Head&Shoulders o perioada...Auzisem de undeva ca trebuie schimbat samponul o data la o luna, ca altfel parul se obisnuieste cu samponul respectiv si nu mai are asa bune rezultate
Depinde... de 2 ori cel putin si folosesc produse de la avon si din cand in cand head & shoulders :d
Eu de obicei ma spal odata la 2 zile pe par.si...folosesc sunsilk. dar in ultima vreme am folosit tot felul de sampoane cumparate de mama.trebuie sa revin la sunsilk.si sa "ma mentin". ca nu cred ca e bine pentru par sa-l spal cu atatea feluri de sampon.
eu n-am folosit niciodata masca pentru par. m-am dat de cateva ori cu ulei de masline.se zice ca e bun.ca-ntareste firul de par si chestii de-alea.il face sa straluceasca.chestii de-astea
Pe par ma spal o data la 2-3 zile si ma spal cu mai multe sampoane stiu ca nu e bine ma spal deocamdata cu samponul garnier cateodata cu wash&go
De 2 ori pe saptamana este cel mai bine.Cu Elseve total repair, masca de par de la Gliss si spray contra parului degradat tot de la Gliss