| Antonia90 a întrebat:

De cateva luni mi-au aparut niste "gauri/denivelari" pe toate unghiile de la maini.
Cam asa arata:
http://imageshack.us/photo/my-images/543/pagewa.jpg/

Cum sa le fac sa dispara?
Si din ce cauza au aparut?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loviturile la baza unghiei sunt, cel mai probabil, cauzele aparitiei.Nu ai ce face pentru a disparea, decat sa astepti(unghia va creste si vei ajunge sa tai acea denivelare).Va dura putin, in schimb(cateva saptamani). Numai bine.

5 răspunsuri:
| aDDa_4644 a răspuns:

Stai linistita.nu-i nimic grav, daca ai ajut unghii cu gel e normal sati arate asa pentru. ca distruge unghia oh go on daca nu. nu stiu care ar fi cauza
Iti recomand sa te dai cu ulei de ricin pentru. ca e foarte bun si hraneste unghia sau cu suc de lamaie, daca tot nu merge du-te la farmacie si cerei parerea farmacistului
Multa bafta :*

| Antonia90 explică:

@aDDa nu am folosit unghii cu gel.

| MinniePearl a răspuns:

Draga Dreams,cineva de la mine din familie isi roade unghiile si de aceea are acele denivelari! S-a dus la un salon si a intrebat cu ce le poate face sa dispara, este un lac de unghii de la FLORMAR stil tratament si te dai din doua in doua zile! Din cate am observat nu iti rozi unghiile daca aceea e poza ta, si acel lac chiar merge!
Sper ca te'am ajutat! XOOX (L) Minnie

| Amiiz a răspuns:

Ar trebuii sa mergi la un doctor. S-ar putea sa fie o lipsa destul de mare de calciu. Sfatul meu e sa te duci la un doctor si sa ii arati! Funda? big grin

| Ceza a răspuns:

Frate e super simplu iti zic eu ori te-ai lovit la baza unghiei asta e cauza denivelari ori ai contactat o ciuperca du-te la farmacie pentru ciuperca si o sa-ti dea ceva