| lauracostina a întrebat:

De cativa ani ma vopsesc. dar parul meu sa degradat destul de rau... iar aspectul lui imi displace foarte tare...as vrea sa ajung din nou la culoarea mea naturala, sa nu mai fie asa degradat si aspru. ce pot face? va multumesc

Răspuns Câştigător
| zuly a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta. Sa stii ca necesita foarte multa rabdare, eu nu m-am mai vopsit de 1an jumate si ma tund cate 1cm in fiecare luna si mai am mult pana sa scap de tot parul vopsit, asta pentru ca nu am vrut sa ma tund scurt - nu cred ca ma ajantajeaza. Daca pe tine te prinde o tunsoare scurta - de ce n-ai indrazni?winking
Bafta!

6 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Vopseste-te culoarea ta naturala, tunde-l incat sa dispara parul foarte ars, foloseste balsam la fiecare spalare, o data la 2 saptamani masca cu ulei de masline.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

| stweety10 a răspuns:

O prietena mi-a spus ca s`a spalat pe cap cu frunze de nuc. Nu stiu daca sunt bune, nu am incercat. Dar am ramas surprinsa sa o vad dupa catva timp cu culoarea ei naturala, stiind ca era vopsita. Repet, nu am incercat nu stiu daca merge.

| warwara a răspuns:

Ai putea folosi balsamuri, masti, tratamente pentru a etenua aspectul parului deteriorat, insa ele nu fac minuni. Cel mai bine este sa il tai... cat mai mult, cat mai des, pana scapi de portiunea vopsita.
Si cu cat indepartezi din partea degradata, o sa vezi ca va creste si mai repede si mult mai sanatos happy.
Succes!

| Ionutzsa a răspuns:

Singura metoda sa ajungi la culoarea ta naturala momentan ar fi sa-l vopsesti intr-o culoare apropiata celei naturale si sa te tunzi pe parcurs, vopseaua pe care o s-o folosesti sa fie de calitate, sa folosesti o masca buna de par [Iti recomand masca pe baza de masline de la Life Care, pe care o poti cumpara cu max 20 de lei, si sa nu folosesti masti gen Avon, Oriflame, pentru ca dai bani degeaba - vb in cunostinta de cauzaon the phone Succes!

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Incearca sa te vopsesti cu o culoare cat mai apropiata de culoarea ta naturala dupa care nu te mai vopsesti o buna perioada de timp, vreo 2-3 ani si ai sa observi ca parul se regenereaza crescand. Ai putea sa tunzi varfurile care sunt degradate.
Dupa fiecare spalare incearca sa dai varfurile cu balsam, ajuta dar nu fac minuni.

| User a răspuns:

Trebuia sa te gandesti la chestiile astea inainte sa te vopsesti. Acum nu mai stiu ce ar fi de facut. Eventual sa te speli cu un sampon pentru par degradat. elseve sau cum ii zice. Dupa reclama cica e bun.