| Rifres a întrebat:

De ce ar purta cineva pantaloni din aia vagabond care părea că au pampers in spate? Sunt oribili. Sau adidași yezzy care seamănă cu o glazura de frișcă. Nu înțeleg

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Acum verși lacrimi aici ca tu nu îți permisi,cui naibii crezi ca ii pasa de tine? Crezi ca interesează pe cineva,ce crezi tu? Asta e motiv de discuți primitive adică bârfe CV comun unui popor coborât din copac cu greu,în loc sa dezbateti o teme, subiecte, carte, nu ma refer la a critica, ca numai critici sunt în tara asta

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru AlexDorinel):

Si eu am văzut pantaloni de aia la 80 de ron in piata

| Fatamuntilor a răspuns:

Depinde de varsta celui care poarta asemenea piese vestimentare!
Ma gandesc cei care le poarta au maxim 20 de ani.Nu vei vedea pe cei de 40 +

Cei ce le poarta oricum nu le pasa de parerele celorlalti.

| Lukasssz a răspuns:

Cocalar level 99

| Carinu a răspuns (pentru Lukasssz):

Am pus o întrebare pentru tine la aceasta categorie

| Brizbriz a răspuns:

Primi rapper-i nu erau celebrii si nu faceau bani, asa ca se imbracau la reduceri cu haine mai mari decat numarul lor si cu alte chestii care fac misto de moda, asa ca, evident, aia a ajuns moda pe care o cautau toti cand astia au avut succes

de ce nu ar fi si cu pampers la fel? tongue

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori pentru ca vad la altii, ori ca e in trend, ori ca sa para diferiti de restul si sa dea o alura de firi rebele, ori toate cele mentionate mai sus.

| NonZarek a răspuns:

Yeezy chiar arata okay, dar pantalonii de la vagabond mi se par nașpa, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi judecam pe ceilalți dacă lor le plac tipul acela, suntem oameni diferiți cu gusturi diferite, nu trebuie sa ne întrebam de ce poarta pantaloni de genul acela, sunt gusturi diferite.

| yungandreigawd a răspuns:

Bombers bombing

| underArock a răspuns:

Sa fie la moda sau poate chiar le place cum le sta.