| Hejsk a întrebat:

De ce are Zara o rezonanță mai mare față de Pull Bear și Bershka fiind aceeași companie? Când aud unii,Zara,reacționează ooooo, la celelalte două, mai puțin. Ca o paranteză, Am avut niste produse Zara la vânzare și m-au contactat numai persoane de etnie

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Zara este un magazin ieftin, de duzina, care vinde marfa pentru punga saracului.
Bershka este un magazin mai scump, pentru o clasa mai inalta.

| Emma30555 a răspuns:

Zara are uneori haine deosebite fața de celelalte care sunt mai comune, sunt si un pic mai scumpe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer mie nu-mi place zara. zara is magazine de saraci gen ieftinituri. bershka la fel., blugi la 100 de lei tricouri la 50 de lei si puse in masa aia mare si scrie mare reducere si cauta lumea exact ca in second hand toate ravașite mie nu mi se pare brand gen smecher ca nu stiu adidas., nike. valentino etc. magazine de ieftinituri pentru toata lumea de aia am folosit saraci mai arogant asa intelegi tu happy

| Tekewksl a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu nu ai bani nici de alea de 20 lei de la chinezi, sa nu mai zic de un palton la 50 de sute de la zara

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tekewksl):

Am jignit un fan zara scuze laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reclama

La fel de ce da lumea 15 lei pe o cutie de aspentet si nu da 7 lei pe una de aspirina, ele fiind 100% la fel?

| gapb a răspuns:

Traim in Romania

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Pentru ca Zara in sine are un prestigiu mai ridicat decat celelalte subsidiare, la fel cum Bentley are o anumita alura si un anumit prestigiu in lumea auto chiar daca firma in sine este detinuta de Volkswagen.

| anonim_4396 a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Daaa ce prestigiu., ieftinituri

Întrebări similare