| andrey051089 a întrebat:

De ce arnold avea abdomenul scobit iar ronnie il are umflat... cel putina asa pare. ronnie cand respira este cat o vaca?

6 răspunsuri:
| ale a răspuns:

Dragul meu ardold se antrena si manca mult mai natural spre deosebire de ronnie (si majoritatea din ziua de azi) care iau steroizi, forte multe proteine si alte magii de genul.De la steroizi ti se unfla toate grupele si de aia si abdomenul este asa unflat.In plus ronnie este cat un animal(intereseaza-te cate kg avea ardold si cate are ronnie, o sa vezi diferenta) si mananca foarte multe de aceea are si stomacul marehappy
In trecut body building-ul era vazut altfel, acum toti vor sa fie mari dar sincer mie mi se pare ca arata la fel, in afara concursului sunt niste porci la 140 de kg
ps: mie imi place mult abdomenul lui Dexter Jackson(cauta pe google) si Jay Cutler.

| ale a răspuns:

Of copile nu stii ce zici
arnold avea maxim 113 kg si ronnie ajunge la 150kg(in afara competitiei)
TI SE PARE MICA DIFERENTA DE KG?
ar fi bine sa te documentezi TU inainte sa zici ceva si sa ma faci pe mine obsedata, eu am cunostine in domeniu este o pasiune, am facut cursuri de bodybuilding, totusi cateva cunostine in domeniu spre deosebire de tinehappy
Daca ai fi mai bine informat nu ai pune asa intrebati stupide
si ai stii ca ardold se antrena intr. un fel si coleman in altul(foloseste mai mult greutati decat aparate)
si in legatura cu steroizii, Ardold nu a luat asa multi ca Coleman, a mancat carne pana i-a venit raulaughing(a avut pb si cu ficatul). Uite-te macar la un interviu de a lui inainte de a ma face pe mine obsedata pentru o simpla pasiunehappy

| ale a răspuns:

Esti fenomenal omule
a zis doar ca i s-a facut rau de la atata carneeee
in fine inchei discutia aici cu tine ca nu am cu cinehappy
bye bye
PS:TE OFTICI CA SUNT FATA SI STIU MAI MULTE CA TINE?

| andrey051089 explică:

Draga mea obsedata de asa ceva. diferenta de greutate intre ei este mica. si amandoi iau steroizi. intereseaza-te documenteaza-te inainte sa scrii

| andrey051089 explică:

Draga mea niciodata un culturist nu va spune ce ia sau ce a luat sau ce a avut asa ca... mai bine taci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu prea am ce sa i spun ca dk nu stie intr-adevar abar nu are despre culturism si cresterea de grupe a muschilor aici Cifrele lui Arnold:
55, 8 cm circumferinta bra]ului
145 cm circumferinta pieptului
86 cm talia
72 cm circumferinta coapsei
51 cm circumferinta gambei
106, 5 kilograme in competi]ie
188 cm inaltime
si avea un antrenament care nu ori si cene ilpoate duce pana la capat el punea speranta in ori ce facea si se concentra in acel exercitiu eu am fost la sala si inca ma duc si nu stiam ce antrenament sa urmez fiecare imi spunea intr un fel ana mi am adus aminte de arnold de atunci urmez antrnamentu lui si functioneaza cu toate ca este greu da ilfac pana nu mai am pic de forta asa ca nu va m ai contraziceti aiurea pe un lucru de care nu sunteti siguri pa pa ma numesc mihai si am 19 ani