| Radaaa a întrebat:

De ce atunci când întreb pe cineva de unde are o anumită haina îmi spune Zara dar eu când merg acolo vad doar porcarii de haine de prost gust, la un preț extrem de ridicat pentru ceea ce prezintă de fapt? Efectiv nu vad rostul de a da 80 lei pe un tricou alb lălăit de zici ca e a lu’ maica mare, cu un desen amărât pe el, când poți merge in alt magazin și sa-l iei pe 20 sau 30 lei maxim. Asa haine n-am mai văzut. Pe scurt, oribile. Sunt singura care crede asta?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nuuuu, same. am intrat de 10-20 de ori în zara și în toate dățile astea mi-am luat doar o pereche de blugi negri și o fustă. și și alea destul de basic, adică le găseam și în altă parte destul de ușor laughing și mie majoritatea mi se par pocite și foarte scumpe. pe la fete prin haul-uri mai văd lucruri drăguțe, dar deja sunt dispărute până apar clipurile respective.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu, chiar nu esti singura care crede asta. Alea din Zara sunt mizerii turcesti vindute ca mari scule. Chiar imi povestea cineva familiar cu subiectul cum sunt ateliere clandestine care lucreaza noaptea si fix asta fac - schimba etichetele de pe mizerii turcesti de doi lei cu etichete ZARA. Apoi prostii dau pe alea de 10-20-50 de ori mai mult decat valoreaza de fapt...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea mai e în trend zara, bershka, pull & bear.
Acum la moda sunt hainele de la IH NOM UH NIT, OFF WHITE, SUPREME, KARL LAGERFELD, PHILIPP PLEIN, BALENCIAGA., un tricou de la OFF WHITE original coasta 1200 de lei, de la ih nom uh nit cam tot atâta, de la supreme ediții rare am văzut și cu 7000 de lei tricou /bluza.
Acum astea par sa fie în trending de la ih nom uh nit
https://www.googleadservices.com/......agead/aclk
Și OF WHITE.
Zara e modest, lumea o devenit mai SNOABA ca niciodată.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Sincer spun cu Adevărată lidl are cele mai jmecher haine laughing)) pe bune du-te și ai sate convingi sigura nu Zara nu HM Și altele Lidl are tot ce vrei na ca le-am făcut și reclamă

Are tricouri frumoase eu numai de acolo îmi iau tricouri sunt simple și îmi plac mult îmi place mult hainle simple dacă aveau și blugi mișto pe gustul meu era tare dar au numai naspete la capitolul blugi

| dragodana a răspuns:

Salut!
intr-adevar hainele Zara sunt foarte scumpe.
Lucrez la o firma de confectii care au produs haine pentru aceasta firma.La pretul de productie se adauga costul materialelor(din Turcia), transportul, si salariile angajatilor(de la depozit pana la desfacere). Adunate nu dau o suma prea mare, dar trebuie sa faca si ei profit.
In Romania suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine.In alte tari Zara este considerat un brand ieftin si prost.Si asa si este.
Mai degraba recomand Sinsay.Ieftin si bun. Unele produse isi merita banii, altele sunt scumpe.Si tot din Turcia sunt.
Deh, mergem cu eticheta la vedere.Fite si figuri."L-am luat din mall."Vai!
Pentru ca lucrez la aceasta firma de confectii, toate hainele mi se par niste carpe de sters pe jos.Mai degraba investesc in accesorii care pot face o bluza de 10 lei sa para ca una de 100 lei.
Parerea mea:conteaza stilul si nu etichetele.

| doctorandus a răspuns (pentru dragodana):

Eu am o pufoaica de 895 Euro, scrie pe ea made in Romania.

Se pare ca fabrica de confectii din dyneema black este in Romania.

| Willis a răspuns:

Nu ești singura, și eu zic la fel

| BumiWolfie15 a răspuns:

Nu, și eu cred la fel.
Adică, a luat sor'mea niște pantaloni de acolo. Erau unii albi cu niște carouri pe ei albastre și nu mai știu ce culoare și mai largi în jos de parcă eram de la șantier. Cu ce aș putea asorta așa ceva? Nu știu, vreau și ceva normal pe de-asupra, nu helănci despuiate. Brand-ul e cam 70% din preț, nu calitatea.

| Demolatorul69 a răspuns:

Zara si alte firme de ''firma'' in Romania is gunoaie, in alte tari toti au ralph, kenzo calvin