Pai crezi ca femeia nu arta frumos fara machiaj? DEcat ca noi vrem sa ne ascundem si cea mai mica imperfectiune care nici cu lupa nu o vezi. Si barbati sunt foarte multi ce au riduri sa fim sinceri toti au si la ei mai e o chestie, au par pe fata, uni isi lasa barba, cioc si chestii de genul si sa fim seriosi ai vedea tu un barbat in viata de zi cu zi cu machiaj pe fata?
De vazut eu nu am vazut dar am vazut oja pentru barbati, gene false pentru barbati.
Deja sunt geloasa, pe ale noastre de ce nu scrie " for woman " ?
Ai vazut gene false pentru barabatii dar ai vazut si barbati normali purtand? Sau cu oja acum sa fim sincer vezi tu vreun barbat data cu oja rosie pe unghii?
De vazut cu oja si chestii de genu doar vedete internationale .
Dar in autobuz l-am vazut pe unu dat cu lac.
Si am ceva dovezi fotografice ca unii baieti se macheaza.
Pentru ca, Dumnezeu cand a creat barbatul, a spus : Vai ce perfect!
Cand a creat femeia a spus : Tu va trebuii sa te machiezi!
Si noi suntem dragute fara machiaj, doar ca ni se pare ca avem nu stiu ce de reparat, de retusat.moaca tot aia e, ori cu glet ori fara
) ce idei va mai vin...
Pai barbatul e natural, cu toate cate le are, si e normal sa fie si frumos... fetele vor sa fie mai mult decat naturale, mai mult decat frumoase! ce-i drept, le ajuta si machiajul...multe reusesc sa fie frumoase si fara, astele se vopsesc in fiecare zi!
Nu numai barbatulSi femeile arata frumos dar ele vor sa ascunda micile imperfectiuni prin machiaj si nu realizeaza ca uneori le accentueaza In schimb noua nu ne prea pasa de micile imperfectiuni asa ca...
Pentru ca si femeile pot arata frumos si fara machiaj... parerea mea...
cristina întreabă: