| sdafdfkdafkladjakl a întrebat:

De ce cand sunt tuns la 1-2 mm nu am matreata, iar cand creste putin parul incepe sa apara? Pot sa deduc ca e problema parului nu a pielii capului?

Răspuns Câştigător
| gabimaris a răspuns:

Cu siguranta este problema pielii capului, atunci cand parul este mai lung aceasta nu respira suficient, transpiratia la nivelul ei creste si atunci apar scuamele care produc mancarime si sunt inestetice! nu la farmacie trebuie sa mergi, ci la un dermatolog care sa-ti prescrie un tratament si o conduita de igiena deosebite! sanatate!

9 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

S-ar putea sa fie afectata pielea capului(radacina parului). probabil samponul pe care il foloseti nu e bun.sau ai schimbat de prea multe ori samponul. vorbeste cu cineva de la farmacie ca sa-ti recomande un sampon special.

| sabina a răspuns:

Matreata reprezinta descuamarea pielii scalpului.Modificarile in statusul hormonal si trecerea de la un anotimp la altul agraveaza aceasta suferinta.
Incearca un sampon care contine Zinc.

| mioara a răspuns:

Nu trebuie sa schimbi samponul si sa te clatesti bine cu balsam

mlm
| mlm a răspuns:

Nu parul este cauza, ci cu siguranta tipul de sampon care al folosesti.

| euu03 a răspuns:

AI putea sa deduci ca este problema scalpului nu al firelor de par. Incearca sa folosesti produse destinate matretii cum ar fi Clear sau Wash&go iti spun eu ca functioneaza. Dar trebuie sa le folosesti in mod repetat nu doar o singura data.

| sdafdfkdafkladjakl explică:

Merci. Deocamdata folosesc Nivea antimatreata for Men, vad cum merge si apoi ori il schimb ori trec pe ceva farmaceutic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spalate pe fiecare zi sau cel putin odata la 2 zile si o sa dispara si eu am aceeasi problema cand il tin scurt nu am iar cand creste daca nu ma spal cel putin odata la 2 zile se formeaza matreata nu e de la sampon sau mai stiu eu ce asa e normal sa apara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am mătreaţă, în schimb trebuie să mă spăl în fiecare zi pentru că mi se îngraşă părul (e adevărat că e şi destul de mare)

| Psihedelic777 a răspuns:

Pentru ca atunci cand esti tuns scurt pielea se exfoliaza mai usor, fapt pentru care este si mai sanatos.