| Radaaa a întrebat:

De ce costa atat de mult fustele tiganesti cu sort și pliuri multe? Nu am găsit nicăieri sub 200 lei, deși sunt frumoase si as vrea sa am una ca si suvenir sa zic asa.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mai bine cumperi de la ele

| Gligore2000 a răspuns:

Din cauza buzunarelor ascunse, bune la ciordit.

| Catrice a răspuns:

Ia-ți o fusta normala la 10 lei atuncihee hee

| alina2k18 a răspuns:

Intra f mult material de aia pretul ridicat.

| Dolila a răspuns:

Din același motiv pentru care și o ie este scumpă laughing

Bula
| Bula a răspuns:

Articolele de vestimentatie populare adevarate (nu cele copiate cu masini) sunt scumpe, fiindca sunt lucrate manual, durata fiind lunga si materialele originale scumpe.
O fusta de 200 lei este suspect de ieftina! Mai dedemult am vorbit cu un barbat roma, care mi-a povestit ca si-a comandat o palarie "adevarata" si l-a costat 7000 (!) euro.

| romeo78 a răspuns:

Pentru că este multă muncă, inclusiv manuală, materialul imprimat este mult mai scump decât cel uni, dar și faptului că este o producție mică, nu una de serie. Astfel cheltuielile se amortizează mai greu. De asemenea, e vorba de salariile angajaților.
Dar, nu în ultimul rând, este vorba de toate scumpirile din ultimul an, la toate serviciile, bunurile, etc.
Toate acestea se reflectă în prețul final.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Material intra aproape dublu iar pliurile sunt extraordinar de greu de facut si cusut.

| Radaaa explică (pentru RAY):

Pai de la ele iau, și sunt scumpe ca dracu. Cea mai ieftină e 200 sau300. Și cea mai scumpa ajunge și la 800 euro

| Radaaa explică (pentru Werrich):

Nu cred Ca iese nimeni pe strada îmbrăcat asa. asta e costum de carnaval

| Radaaa explică (pentru Catrice):

Am destule