Se spune ca suntem proprii nostri dusmani pentru ca frica nu exista in realitate, ci noi ii dam viata in mintea noastra
Nimeni nu se considera frumos, fiecare atunci cand se uita in oglinda vede un defect, doar ca nu arata asta
Fiecare are gusturi unice, daca ele sunt apreciate si tu nu inseamna ca nu ti ai gasit inca "apreciatorul", asa cum mie imi place culoarea verde, tie iti place rosu
Fiecare lucru are frumusetea lui, iubeste o persoana si va fi cea mai frumoasa persoana din viata ta
Vad ca prin "lumea de astazi" te numeri si tu, frumusetea exterioara dureaza cativa ani, insa cea interioara tine pentru eternitate
Pentru mine esti o domnisoara frumoasa
Nici o persoana nu e urata, cel mult nu si-a gasit un stil care sa o puna in evidenta, asa ca cauta-ti si tu un nou look si vei vedea ca se va schimba, daca spui ca te consideri urata cel mai probabil nu ti se potriveste look-ul pe care il ai, sau cel putin nu iti place tie.
Frumusetea interioara, exista, o au toti, dar e greu sa o descoperi, cel mai adesea frumusetea interioara este tot odata si slabiciunea respectivului, iar daca ne-am expune-o tuturor, am fi cel mai probabil raniti/exploatati de cei ce ne cunosc aceasta slabiciune.
Spui ca "lumea de azi nu se uita la aspectul tau interior ci la cel de la exterior" asa e, nu pot nega asta, dar tu cand mergi pe strada ce vezi la oameni? Modul in care arata sau modul in care gandesc? In mod cert modul in care arata, iar pentru a-i cunoaste aspectul interior trebuie sa existe dorinta de a il cunoaste, iar asta se obtine la fel de greu, trebuie sa vrei, trebuie sa fii deschis, trebuie sa ai circumstantele in care sa poti cunoaste aceasta persoana in profunzime, iar asta e cam imposibil cu o persoana "necunoscuta"
Defineste urat! Adica dupa dex`ul meu urat= hidos! Nu e cazul cu siguranta! Asa ca termina cu complexele astea de inferioritate si considera`te asa cum esti. Adica : frumoasa, desteapta, culta. inteligenta samd, da!? Cei care sunt roi dupa cele despre care spui tu ca sunt "apreciate", nu crezi ca au un motiv anume? Poate ca ele sunt mai libertine, poate ca sunt mai provocatoare... dar nu toti baietii admira o astfel de atitudine si comportament. Asa ca ia`ti inima in dinti, priveste peste umar, pune`ti in valoare trupul cu haine cat mai decente, si ai sa vezi ca ai de castigat! Nu vulgaritatea sau indecenta sunt normele dupa care o femeie este apreciata!
Georgian1992 întreabă: