Heather zambeste, pare ca e mai prietenoasa. Unui om ii priesc persoane zambarete, e o chestie psihologica, nu neaparat ca e urata
E important ce stare iti inspira persoana la care te uiti.Heather e vesela, imi inspira fericire, optimism in timp ce tipa blonda imi inspira o stare de neliniste, pare agitata.
Nu inteleg care e problema ta? Imi e ciuda? Uite care-i ideea, cineva a pus o intrebare, eu mi-am spus parerea.Ce am facut gresit? E problema ta de cine iti place, mie personal imi placea de Heather.Ai vreo problema? In a doua poza (de atunci caci acum sunt alte poze)Diana avea ochii bulbucati de pare o urmarea cineva.Chiar nu inteleg de ce simtiti nevoia sa comentati si sa va luati de altii FARA ROST.
Diana avea ochii bulbucati? Chiar ca esti invidioasa! Lol.Ok. Fara rost vorbesti tu.Se vede ca te simti vinovata.
Acu am observat ca tu esti tipa blonda.Se vede ca nu iti place sa primesti pareri diferita de a ta, te agiti prea tare, sincer as vrea sa stiu de ce ai postat aceasta intrebare.
Buna! Ea este mai frumoasa deoarece este mai plina de viata, nu este stresata si zambeste dar dupa parerea mea amandoua sunt frumoase! Funda?
Vrei sa ma faci invidioasa pe heather? te simti mai bine?
Numai tu stii, Diana! Mi-am dat seama ca tu esti de la numele de pe Tpu..Chiar imi pare rau pentru tine si crede-ma ca viata merge inainte orice s-ar intampla..Lasa trecutul la oparte si priveste cu ochi buni viitorul. Daca tu te vei gandi tot timpul la trecut, degeaba traiesti in prezent.Ai incredere in tine! Sper ca te-am ajutat si stii tu ce ai de facut!
Cu atata rautate gratuita si invidie in jur, e greu sa fii fericit.mi-ar fi placut sa fii sincera sa nu minti pentru ca ai mintit la primul raspuns.nu este mai frumoasa decat mine! am glumit.
Se pare ca m-ai inteles gresit...Nu am vrut sa te fac invidioasa doar am vrut sa raspund la intrebare.Si tu ai dat funda unei persoane care cine stie ce minciuna gogonata a spus. Apropo, m-am uitat pe profilul tau si am vazut ca ai ceva cu aceasta Heather! Ai pus nu stiu cate intrebari despre ea.Si dupa ce ca mai ai ceva cu ea, m-ai te si lauzi! Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun si sa stii ca tu nu ai de unde sa stii daca am mintit sau nu.
P.S:Scuze, nu am vrut sa o dau spre cearta si sper sa nu te superi pe mine...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: