anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce dupa ce ma epilez, cand firele de par cresc iarasi imi intra cumva sub piele, sunt vizibile dar nu pot fi scoase decat cu penseta dupa ce dau jos un strat foarte subtire de piele. Aveți vreo solutie la asta? Cum ma pot epila daca firele sunt sub piele si se vad urat?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Asa este ele is acoperite de piele si de aia raman asa,de fapt ramane virful,apoi firele cresc si asta e.Le lasi asa ca nu se intampla nimic.
Nu le mai rade cu lama,foloseste o masina de tuns,le tai mai scurte si aia e tot.
Lama taie firele de par f scurt,asa ca firele ramin cumva ingropate in aleveole,apopi cand cresc agata pielea pentru ca nu-s rotunjite,is taiate,simti asta si de dai cu mina, de aia simti asa, asta comparativ cu firele care deja is tocite, rotunjite.

Daca esti baiat fa cum am zis, daca esti fata atunci te epilezi mai des, sa nu mai apuce sa creasca prea mult.

| oglindasultanului a răspuns:

Oare esti fata sau baiat? Pentru ca fetele mereu aud de exfoliere si vad ca-s numai baieti aici.

| anonim_4396 explică (pentru oglindasultanului):

Sunt fata. Dar nu stiu ce exfoliere merge.

| CIaudiu a răspuns:

Te iei cu masina de tuns sau faci epilare definitiva cu laser.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu ma fac tot asa dar nu mi raman. ii simplu iti cresc doar ca unele nu strapung pielea si raman acolo., nu stiu daca este ceva sa rezolvi.