| aicinuehi5 a întrebat:

De ce exagerati fratilor frumusetea moldovence?

Sincer, Sunt in Iasi(De prima data) ca sa vad care stea treaba asta cu mitul moldovence. Si sincer? Pararea mea? Dintre 100 de femei, doar 2 mi s-a parut cat de cat frumoase, iar restul, mediocre, daca nu chiar sub mediocre.

Dar pentru voi? Doar vedete conteaza nu? Vai de capul vostru.

Myth? Busted.

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sau era ziua in care era interzisa circulatia femeilor frumoase pe strada sau ai tu gusturi prea selecte.
Vino in Grecia si vei intelege ce inseamna sa vezi doar 2 femei frumoase pe strada dintr-o suta! De fapt, dragute, nici pe departe frumoase!

| Amorezatul a răspuns:

Din cate stiu, la baza mitul cu modovencele ar fi vorba de cele din Republica Moldova si in nici un caz din Romania, acum depinde si de gusturile omului. Personal am amici carora le plac doar brunetele, ori cele dolofane si tot asa, fiecare cu un fix. De asemeni de la mai multi soferi de camion am auzit vorbe foarte frumoasa despre moldovencele de peste Prut (dar facandu-se referire la nationalitatea majoritar Rusa) si vorbindu-se mult mai frumos de fetele din Ucraina! Personal nu pot sa confirm si sa fac statistici dar sunt sigur ca orice loc are uscaciunile si frumusetile lui. Avem si noi romancile noastre renumite nu doar moldovenii, sau macar ale noastre beau mai putin laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| GenetiX a răspuns:

Am fost eu in chisinau si la fel. Mith Busted. In afara ca-s cam disperate dupa sex. sunt efectiv normalitati. Poate zici de Ucraina.

| Zartbitter a răspuns:

Ce înseamnă, pentru tine, o femeie frumoasă?

| NuDauFunda a răspuns:

Cu cat te duci mai spre est, cu atat sunt mai frumoase.
Nici eu nu prea sunt de acord cu miturile astea. Americancele de ce n-ar fi frumoase? Ca mananca junk food si se fac ca vacile e alta poveste, dar aici vorbim de frumusetea nativa.
Un lucru e cert, inspre vest (mai ales in Germania) rar vezi fete faine.

| VadTot a răspuns:

Salut prietene Scuza ma ca te intreb dar tu ce credeai ca sunt de pe alta lume sunt de pe marte s au ce/? Poate ar fi trebuit sa te duci in chisinau poate despre ele erau vorbalaughing)Ia hai fuguta in tren si da i o fuga pina in chisinau iti garantez eu ca acolo vei vedea minunea lu i Dumnezeu in carne si oase~~laughingUite poate iti platesc eu biletul dus intors laughing))Tine ma la curent~~~ Salutari ~~~laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca dintr-o suta de femei doar 2 ti s-au parut frumoase,iar restul mediocre si submediocre(eleganta exprimare-ai o funda pentru asta),atunci cred ca ai ales gresit momentul cand te-ai apucat sa faci "sondajul" asta; eu banuiesc ca te-ai nimerit intr-o zi de duminica, dimineata, iar cele 2 de care spui erau coana preoteasa cu fii-sa, restul - cum cred ca ai inteles- fiind enoriasele care nu lipsesc la nici o slujba sau sarbatoare a bisericii!