| Anca_6788 a întrebat:

De ce femeile pe la varsta 30-40 de ani se tund scurt baieteste? E cumplit sa vezi pe strada aproximativ pe toate tunse scurt.Caderea parului ar putea fi un motiv insa chiar toate femeile de 30-40 ani au problema asta?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| kuka a răspuns:

In primul rand e efectul ala de turma..."daca are si tata floarea si tandi marcicuta parul scurt si cu cret a la permanent de ce sa n-am si eu... e la moda" laughing

8 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Femeile aleg aceasta tunsoare pentru ca este mai usor de aranjat si pentru ca poate la unele chiar le sta mai bine cu parul scurt decat cu cel lung.Este alegerea lorwinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Probabil le avantajeaza si e mai usor de intretinut.

| dulshe a răspuns:

Pai ele nu mai au timp sa se duca la coafor, sa se intretina, se simt mai obosite ca niciodata, si de aceea prefera sa sil taie scurt, pentru al putea intretine mai usor.
pa'pa

tundenana
| tundenana a răspuns:

E mai usor de intretinut si e mai tineresc... femeile de 40 - 50 ani se tund scurt ca sa dea impresia ca sunt mai tinere...

| vio a răspuns:

De acord cu tundeana... le intinereste...

| friedaka a răspuns:

Cu varsta e necesar sa schimbam culoarea parului si coafura. Parul lung si inchis la culoare scoate in evidenta ridurile si alte imperfectiuni ale tenului care apar cu varsta. Si e mai simplu sa te tunzi decat sa-ti faci lifting... Dar nu inteleg ce ti se pare cumplit la asta? O tunsoare scurta si ingrijita arata mult mai bine decat parul lung lasat alandala (ca sa nu crezi ca e personal iti specific ca am parul lung).

| 31ea a răspuns:

Eu cred ca parul scurt e mai usor de intretinut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le cade parul...cred