| pagliaci a întrebat:

De ce femeile se machiaza, se impopotoneaza si apoi spun ca barbatii sunt interesati numai de aspect? Am fost obisnuiti sa vedem doar papusele, nu cred ca le-am pus noi rujul in mana si nici nu cred ca un barbat normal observa cand iubita isi schimba coafura sau machiajul sau lacul de pe unghii.

8 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Luând în considerare filosofia filosofului de actualitate națională RAY, atunci când bărbatul e "îndrăgostit" de aspect, ar trebui sa observe schimbările fizice pe care partenera lui le face în vederea obținerii, din nou, a atenției pe care respectivul a încetat sa i-o mai acorde respectivei.
Pentru prima parte a întrebării, răspunsul tine de ideologia femeii de a arata societății ca un machiaj corect efectuat și o ținută aleasa după forma corpului și a preferințelor dânsei, pot sublinia frumusețea feminina deja existenta.
Desigur că în cazul celorlalte doua extreme, (respectiv femeia lipsita de machiaj și ținută așa-zis provocatoare), societatea le cataloghează drept anormalități din moment ce de-a lungul timpului, femeia s-a folosit de machiaj pentru a-și sublinia frumusețea.

| johnnny123 a răspuns:

Să înțeleg că pe tine nu te interesează deloc cum arăți și nici ce părere au ceilalți oameni despre tine, așa că umbli îmbrăcat într-un sac de pânză, nespălat și ras în cap.

Evident că există și multe femei care exagerează cu împopoțonatul (așa cum există și mulți bărbați dealtfel), dar asta nu înseamnă că a fi atent cu aspectul tău este un lucru rău.

Și nu este vina femeilor aranjate că există bărbați superficiali interesați numai de aspectul fizic.

"Am fost obisnuiti sa vedem doar papusele, nu cred ca le-am pus noi rujul in mana".

Cei care "văd numai păpușele" o fac din propria vină, nu din vina femeilor. Doar nu suntem căței, să ne obișnuiască cineva așa. Se presupune că avem și ceva discernământ, cel puțin unii dintre noi.

| pagliaci explică (pentru johnnny123):

Ma intereseaza sa fiu curat. De ce m-ar interesa ce parere au altii despre mine? Sunt femeie?

| johnnny123 a răspuns (pentru pagliaci):

Nu, ești doar extrem de misogin. Lăsând asta la o parte, susții că nu te interesează ce părere au alții despre tine. Găsesc asta foarte greu de crezut.

Nu ți-ai cumpărat niciodată un articol de îmbrăcăminte pentru că este la modă? Nu te-ai tuns niciodată într-un anumit fel pentru că cineva ți-a spus că-ți stă bine? Nu te-ai abținut niciodată de la o remarcă pentru că cei din jur s-ar fi supărat?

Acțiunile tale nu au fost niciodată afectate în niciun fel de opinia celor din jur?

Nu ți-ai cumpărat niciodată un articol de îmbrăcăminte pentru că este la modă?
nu stiu ce e la moda, cumpar ce ma face sa ma simt confortabil

Nu te-ai tuns niciodată într-un anumit fel pentru că cineva ți-a spus că-ți stă bine?
mi s-a zis ca-mi sta bine cu ochelari. tot mi-am pus lentile.

Nu te-ai abținut niciodată de la o remarcă pentru că cei din jur s-ar fi supărat?
nu-mi amintesc

Acțiunile tale nu au fost niciodată afectate în niciun fel de opinia celor din jur?
am cerut pareri despre diverse lucruri. am facut tot ca mine.

| johnnny123 a răspuns (pentru pagliaci):

Și cu toate astea, pentru un om complet dezinteresat de opinia celorlalți, pui cam multe întrebări pe TPU.
Iar pentru un om care desconsideră femeile, pari foarte interesat de platforme pe care să cunoști femei.

Nu stau să cunosc femei pe platforme, am făcut conturi false ca sa-mi bat joc de niste toante.

| Emazio a răspuns:

Am obisnuit femeile sa fie doar papusele, nu a fost ceva neaparat ales din proprie initiativa, poti vedea acum o data cu aparitia prostiei de feminism ca de fapt femeile nu au vrut sa fie papuselele astea.