| Raupe a întrebat:

De ce fetele / femeile grase nu slăbesc? Văd din ce în ce mai multe grase pe stradă şi mă întreb unde ajunge lumea asta.

26 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Http://i.imgur.com/G3r27.jpg gras, scund, blond, slab...
= LABELS

Nimănui nu-i place să fie judecat după aparențe, nici ție, nici mie, nici celorlalți. Atunci...?

http://i.imgur.com/R5Zzm.gif

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru NOname):

Iar eşti zână, NOname?
Fiecare judecă pe fiecare, conştient sau nu, în căpşor sau out loud.
Poţi să-ţi impui să nu mai judeci oamenii după aparenţe, pen' că ce-i pe interior contează, sufletul, ălea, ălea, restul clişeelor, dar o să-ţi scape câte una.
Într-adevăr, nimănui nu-i place, dar e ceva ce trebuie să suportăm, e ceva de care nu scapi, plus că nu poţi converti lumea, tot ca ei or să facă.
Ciclul este următorul: Vezi pe cineva, îl judeci după aparenţe, îl cunoşti mai apoi, vezi dacă ai avut dreptate sau nu când l-ai judecat.

| NOname a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Prefer să nu caut scuze prejudecăților și generalizărilor pripite.
Nu le agreez nici la mine, nici la ceilalți.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Ce usor e sa zici dar tu crezi ca sa slabesti e chiar asa usor? Ai nevoie de multa ambitie si femeile alea muncesc/ au scoala, nu au ele timp sa marga la sala, multe nu au cine stie ce salarii sa isi permita sa cumpere alimente eco si sa isi plateasca abonamentul la sala. Lumea trebuie sa munceasca, dar banuiesc ca tu nu muncesti sau daca muncesti ai un salariu imens de nu sti ca bani nu cresc in copaci, si multe au multe altele pe cap, au copii de crescut acasa si vor sa le ofere tot ce e mai bun si nu mai stau sa aiba grija de ele.

Răspuns utilizator avertizat
| βέiiiβiiişoor a răspuns (pentru Raupe):

Din câte am citit eu pe undeva şi stresu îngraşă thinking Nu ştiu ce să zic. Amândoi aveţi dreptate.

| KellyGreen a răspuns (pentru Raupe):

Nu, tocmai asta e ca nu au bagat in ele pana nu au mai putut dar sa stii ca din lipsa de timp nu mai stai sa faci carne de pui in abur ci faci niste cartofi prajiti in ulei, nu au timp sa mearga sa isi cumperi cine stie ce feluri de mancare ci isi iau o shaorma pentu ca are tot ce trebuie si e ieftina, si poate tu crezi ca e greu dar din cauza faptului ca lucrezi foarte mult si mai mananci si pe fuga nu e nevoie sa mananci cu tonele de mancare, poti sa mananci chiar foarte putin si sa te ingrasi. Si suta aia de kg nu cred ca au atins-o peste noapte, dar te asigur ca daca tu la 40 de ani o sa ai o slujba in care muncesti ca, cainele 8 ore pe zi cu un salariu ca vai de el si copii acasa carora sa le aduci jucari si sa le cumperi tot ce vor, atunci sa iti dai cu parerea ca de ce uni au 100 de kg, nu da cu pietre in ele ca nu cred ca sti tu ce viata grea duc multe.

Fetele de liceu sunt fete de liceu dar de femeile mature sa nu te iei ca iti spun eu ca nu ai dreptul. Si incerc sa le apar pana si pe alea de liceu pentu ca si eu am fost odata ca ele. Si eu am simtit ce au simtit ele, si eu aveam un coleg in clasa care se asigura in fiecare zi ca imi spune ca sunt cat China si ca nu incap pe usa si la scoal ma tinem tare si acasa mergem si plangeam, si sa stii ca vroiam sa slabesc, chiar vroiam dar nu puteam deoarece e greu sa ai si ambitie, am stat 1 an sa imi fac ambitie si sa slabesc si dupa ce m-am apucat de salbit sa stii ca nu e chiar floare la ureche sa nu pui gura pe dulciuri. Si poate si fetele alea de liceu acasa nu sunt bogatia lumii si nu isi permit parinti sa le cumpere carne de curcan si iaurturi fara grasime, poate unele stau si invata pent scoala, sunt profiluri la care se invata nene si de-abia iti ramane timp sa dormi si tu cateva ore.
Stiu ca orice as zice probabil nu o sa intelegi, si nimeni nu intelege pana nu ajunge chiar el in situatia de a fi gras dar nu judeca pe nimeni pentu ca roata se intoarce si nu sti cand iti vine tie randul.

Bine ca sunt eu penibila dar eu macar am avut putin respect si nu am pus o intrebare care sa umileasca alti oameni. Si poate erai tu gras cand erai mic dar aproepe toti copii cand sunt mici sunt toti niste dolofani. Si nu mai umili alti oameni pentu ca nu esti tu in masura sa ii judeci.

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru KellyGreen):

Spui "femei care muncesc" de parcă ar căra pietre în saci de rafie pe spinare, cu câteva biciuri primite pe alocuri; şi dacă "muncesc" în halul ăsta, păi prin atâta efort ar cam da din slană jos, nu?
Şi ca să slăbeşti nu-ţi trebuie sală neapărat. Poţi face exerciţii acasă numa bine. Iar dacă (chiar şi cu "munca" precedentă) au salarii anemice, de unde taică atâţia bănuţi pentru mâncare de băgat la maţ?
Grăsimea-n exces e nesimţire faţă de tine în primul rând, apoi faţă de alţii, care-s obligaţi să te privească pe stradă-n toată "splendoarea", punct.

| Șâret a răspuns:

Așa e.Aud prea des pe stradă "Fatăăă, deci cred că e o dereglare hormonală, eu oricât aș încerca nu pot să slăbesc!"
Prostii.Am fost și eu în situația aia, e un clișeu deja. Lenea e mare și e mai ușor să blamezi circumstanțele decât să-ți asumi responsabilitatea și să spui că nu slăbești pentru că n-ai chef.

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Pentru ca e mai bun fast-food-ul decat salata sau alte mancaruri sanatoase! laughing))

| tuGatita a răspuns:

Mi-e scarba de majoritatea. ok, la unele poate fi vreo boala, de cele de la 40 de ani in sus nu comentez pentru ca mai toate sunt mame si dupa nasteri repetate te mai ingrasi si trebuie sa ai mai multa grija de copii decat de tine. Dar vad fete de liceu, sau de facultate care sunt grase rau, curge slanina pe ele si le mai si vezi cu shaorma in mana. Asta reprezinta LENEA. ajung sa se complaca si stau asa ca niste v***, traiesc numai sa manance si sa stea degeaba.Mi-e scaaarba de cate ori vad asa ceva! totusi, sunt si barbati mai grasi, dar desigur nr femeilor grase e triplu fata de cel al barbatilor. Nu m-as putea uita in oglinda si sa vad cum imi atarna burta peste pantaloni, e oribil. Am si eu o colega, perfect sanatoasa, care intr-un an s-a ingrasat ca o v*** si zice ca "vai de mine nu pot slabi oricat as incerca" dar mananca numai la scoala cate o pizza din aia medie, 1-2 gogosi si vreo 4 covrigi. si se mai plange, cred ca i se pare ca e sexi. de fapt dezgusta pe toata lumea. Nu e de vina alimentatia, ci lenea, care e un pacat capital. vor plati pentru asta mai devreme sau mai tarziu. nu e normal nici sanatos sa se indoape de parca ar fi ultima zi din viata lor!

| Purgatoriu a răspuns:

Inca numai vazut pe mine devil Eu vreau sa ma ingras! E horror sa te urci pe cantar si sa vezi ca te-ai ingrasat APROAPE doua sute de gramelaughing)

| Brâncuşi a răspuns:

Sunt şi femei subtile dar mai rar, întradevăr avem mai multe femei cu o masă mult mai mare decât cea normală dar nu-i nimic, nu toţi suntem la fel de perfecţi, şi dacă au voinţă pot slăbi dar n-au, doresc să fie aşa şi totodată sau obişnuit aşa...
O seară bună!

| dracu14 a răspuns:

De ma e mai usor sa mananci la kfc decat sa gatesti ceva acasa, e mai usor sa stai decat sa faci sport...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi din ce in ce mai multe grase pe strada fiindca acum ne alimentam prost. Si din pacate, nu avem de ales. Totul este suplimentat cu vitamine, hormoni de crestere, etc. Vitaminele sint bagate direct in produsele de baza (ulei, faina, zahar si altele) iar hormonii, indirect prin lactate, carne, oua. Plus "berica" pe care din ce in ce mai multe tinere o beau cu prietenii sau familia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vad.
Tu stii cat sufar?
A trebuit sa ma uit la una 5 ore si sa mor de pofta, efectiv vreiam sunca prajita.

Poate ca asa sunt si parintii lor, mostenire. Poate se indoapa ca scroafele.
Ma rog si eu ma indop ca scroafa si bag mc in mine cu nesimtire dar am arderile rapide deci n-am sanse sa fac burta.
Oricum cineva cand isi formeaza un stil de viata il urmeaza si nu prea se mai abate de la el.
Si pentru unele e mai comod sa ia masina 10 minute decat sa mearga pe jos 30-40 ca sa mai dea un pic din sunca jos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le domina mancareahee hee

| Laaaaaaaaaw a răspuns:

Pentru ca nu isi dau silinta sa slabeasca! Si se gandesc ca le este greu sa slabeasca, avand o greutate foarte mare si se depune mult efort pentru a slabi. Lipsa de ambitie si determinarea pentru a slabi le lipseste acelor persoane. Un alt factor este placerea de a manca.

| IonutMihay a răspuns:

Daca ai fi in locul lor ai intelege crede`ma.

| IonutMihay a răspuns:

Bai deci...sunt fete, femei si chiar si barbati care pur si simplu nu pot..si asta nu pentru ca ar fi imposibil dar majoritatea nu prea ne ``permitem``, adica nu toti avem acea ambitie si astea...Si daca prin POST`ul acesta ai vrut sa razi cumva de cei in situatia asta..nu e prea bine deoarece si tu poti fi la fel ca ei oricand

| Annemary97 a răspuns:

Pentru ca exista shaorma. laughing