Sunt acele fete care vor sa se laude in fata altor prieteni in special fetelor (rivaliatatea intre fete). sau sunt alte fete care si-ar fi dorit sa fi avut o anumita culoare de par si se vopsesc in culoarea respectiva. Dar eu as pune accentul mai mult pe prima varianta
Nu se vopsesc neaparat pentru ca nu le-ar placea, ci mai degraba, pentru a experimenta chestii noi, zic eu. In cazul de fata, culori noi. Si evident, incearca mai multe pana o gasesc pe cea potrivita, ceea ce nu este prea indicat, pentru ca duce la caderea parului si la albirea firelor de par mai repede decat ar trebui. Si totusi, orice fata este mult mai frumoasa naturala, iar din cauza asta n-ar trebui sa se vopseasca de la o varsta asa frageda, cum fac acum. Dar cum societatea le cere, lumea slaba se conformeaza.
Nu neaparat pentru ca nu le place. unele vor sa arate cool fata de altele si sa intoarca baietii capul dupa ele.
Nu le place culoarea sau vad la altele ca le sta bine si sa incerce si ele eu nu mi l-am vopsit si nu vreau
Atunci cand culoarea nu e in armonie cu tenul tau...sa-ti soun:eu am tenul foarte deschis si multe imperfectiuni pe fata(pete cosuri), daca m-as face neagra mi-ar scoate in evidenta toate aceste defecte pentru ca contrastul e prea mare.In plus negrul te inaspreste si te imbaraneste in general, de aceea dupa o anumita varsta sau macar o data in viata femeile cu parul negru apeleaza la nuante mai deschise.Si eu acum am o culoare deschisa la par(mai deschisa decat cea naturala) si m-a luminat mai mult la fata ier fata mea pare mai curata.
Nuantele inchise se potrivesc unor tenuri putin mai inchise la culoare.
O sa intelegi lucrurile astea pe parcurs, eu nu stiu sa ma exprim prea bine.
Se vopsesc pentru ca vreau sa isi mai schimbe lookul, sa fie la moda, nici eu nu m-as vopsi daca as fi bruneta ca tine
Posibil pentru un schimb de look, sau pur si simplu pentru moda! Eu am culoarea parului satena naturala si mi se pare foarte banal si plictisitor, am fost roscata, bruneta si blonda! Acum sunt nuantata roz si o sa imi fac albastru cand ma plicty de roz