anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce fetele se maciaza chiar si cand se duc pana la magazinul din colt?

Răspuns Câştigător
| Ode a răspuns:

Asta ma intreb si eu am o sora mai mare este si ea la fel...probabil vrea sa aiba o prezenta frumoasa.:*... fundita?

26 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Nu toate fetele se machiaza chiar si cand se duc pana la magazinul din colt.Un exemplu sunt chiar eu, care am fost vazuta de o groaza de baieti nemachiata ceea ce pentru alte fete ar fi echivalent cu sfarsitul lumii.
Pot face acest lucru din mai multe motive.Ori li se pare ca sunt urate fara machiaj si nu vor sa fie vazute de lumea de pe strada asa, ori le este frica cu cine s-ar putea intalni.thinking

| deea07 a răspuns:

Pentru ca desi te duci pana la magazinu' din colt te vede lumea si mi se pare normal sa nu iesi imbracata in pijamale sau halat(cum vad undele pe strada). Bine inteleg ca sa te machiezi e putin cam exagerat pentru o iesire la magazin, dar daca chiar are probleme cu tenul sau are cearcane, e normal sa se mechieze.

| Maria84 a răspuns:

Sincera sa fiu, eu cred ca prea abuzeaza fetele din ziua de azi cu fondul de ten, zici ca au maclavais pe fata laughing)), nu doar ca ma amuza cand le vad fata plina de var, dar eu conside ca unele chiar nici nu ar avea nevoie, ci doar ca e moda... ma pot critica, dar fata, porii, tenul are nevoie sa respire... un ruj sau un glos cu un creion si un rimel putin accentuat, ar fi mult mai dragute si mai naturale.

| FollowTheLight a răspuns:

Ca sa nu le vada oamenii adevarata fata si sa moara!laughing
Sau ca sa fie atragatoare fataaaaa!
Dăăăăăăăă!
Fiindca nu sunt naturale! Asta e!straight face

| BubblesDoubleS a răspuns:

Nu chiar toate fetele da na whistling
Se pare ca unele vor sa arate bine pentru oricine.
thinking Da chiar odata am pierdut 3 or e din viata mea sa se macheize o prietena doar pentru 10 minute la magazin O.O

| Mălinuşaaa a răspuns:

Ca sa intrebe prostiilaughing

| CandyHearts a răspuns:

Din mai multe motive 1:le place machiajul, 2. poate au unele defecte pe care vor sa le ascunda (cum ar fi cosii) 3.nu sunt sigure de naturaletea lor si 4.findca unele sunt proaste si nu isi dau seama ca machiajul dauneaza tenului si imbatranirea va fi una dezastruasa

| SloOpY a răspuns:

Pentru ca vrem sa aratam binetongue
eu nu ies din casa fara macar sa fiu data cu fond de tenlaughing
stiu ca nu e bine dar nah...

| KiTTtTtTtTtyYyYyY a răspuns:

Fetitssssa ai grija cum vorbesti

| Love96_3971 a răspuns:

Pentru ca sunt niste pitipoance happy le este frica sa iasa din ksa, fara var pe ele happy

| Ode a răspuns:

Multumesc katty de fundita:*

| mikkaella a răspuns:

Degeaba...

| anuska a răspuns:

O fata trebuie sa fie in permanentza frumoasa...parerea mea

| Fiction a răspuns:

Nu ma machiez tongue doar ma aranjez vreo 15 minute
Strica tenul...
Pai vor sa fie frumoase, sa atraga priviri...

| XK a răspuns:

Da, si eu ma intrebam, pentru ca dureaza mai mu; lt machiajul decat cumparaturile, dar raman la ideea ca nu isi pot asuma defectele...iti dai seama ce ar fi daca ar sta si baietii in fiecare zi 2ore in oglinda pentru 3straturi de fond de ten si 6creme?

| zambetultau a răspuns:

Pai fetele se macheazaa pentru ca vor sa arate mai frumos sa nu li se vada problemele

| EuTeIubesc a răspuns:

Poi daca se duc la magazin si pe drum vad un baiat dragut? Vrei sa arate ca muma padurii, si pe deasupra, sa si le plk baiatu ala aratand asa? nu cred...

| EuTeIubesc a răspuns:

Daca intrebi asta, se prea poate sa fii baiat, pentru ca o fata n.ar intreba asa cevalaughing

| JokerMato a răspuns:

Unele vor doar sa arate bine, altele vor sa atraga baieti, iar altele din pura placere... sper ca ti-a fost de folos

| delete8 a răspuns:

Ca unele sut pitipoance glumeam sa arata frumos dupa mine frumusetea nu conteaza la machiaje si alte cacaturi big grin

| CiicxuBăă a răspuns:

Pai fetele se "maciaza" ca poate cunosc pe cineva si vede persoana pe strada, dragawinking

| YuKi_1060 a răspuns:

Gasesti aici DA-MI UN VOT ! TzacPac.com - Concurs ONLINE cu premii in fiecare luna

| Catalin_8375 a răspuns:

Ca lor li se pare ca le observa cineva, si de, trebuie sa arate bine!

| vl4d a răspuns:

Ca vanzatorul sa ii scada din prethee hee...

| anaaa99anaa a răspuns:

Pentru ca suntem fete

| parizachi a răspuns:

Ele se machiaza deoarece daca intalnesc un baiat dragut sa dea o impresie buna baiatului