Eu personal oricum ar fi blugii largi sau dacă îmi vin perfect, tot port curea. Mai mult de design, ma simt ciudat parca îmi lipsește ceva dacă nu port. Chiar dacă îmi vin blugii perfect și is stramti in talie, dacă merg pe strada asa fără curea odată la ceva timp continuu am tendința sa așez talia, mai aluneca. Sau dacă trebuie sa fugi automat aluneca oricât de fixi ar fi blugii. Dacă sunt strâmbi pur și simplu strâng cureaua mai puțin sa fie doar prinsa exact cât e talia fata sa o strâng mai mult. Dacă îs și largi blugii atunci strâng mai mult cureaua? Îmi place sa simt ca am o curea ce ma strange în talie ( nu foarte tare dar suficient cât sa simt ca am o curea ). Ador și genul ala de curea cu gauri metalice cu rand dublu. Un tricou negru băgat în niște blugi negri lungi și pun o curea neagra. outfitul perfect
Eu mereu port curea la blugi.Am 3 curele din piele pe care le asortez cu îmbrăcămintea.
Pentru ca acea curea ar da un aspect mai putin elegant si mai masculin...plus ca majoritatea poarta blugi stramti deci nu le ar mai trebui acest accesoriu
Pentru ca ne luam blugii la marimea potrivita. La cei cu talie inalta, nu e nevoie de curea oricum. Majoritatea purtam doar skinny high.
Pentru că daca am o pereche de blugi care imi vin ca si marime, nu am nevoie de curea.
Daca am o pereche mai larga in talie, imi voi pune curea.
Nu asta este scopul curelei?
Tu de ce porti curea?