anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ii discriminatii pe baietii cu parul mai lung? Sau faceti glume proaste pe seama lor cum ar fi "nu ai bani sa te tunzi" "esti fetita" si alte prostii din astea, din categoria asta fac parte si eu!

Răspuns Câştigător
| GizazCraist a răspuns:

In Romania par lung=rocker iar rocker=mai rau decat travestitii
Ce vrei nu putem sa ne alegem tara

39 răspunsuri:
| GizazCraist a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt emo crying
Emo e o stare emotionala cauzata de anumite traume care NU duce neaparat la sinucidete dar multi nusi dau seama de asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GizazCraist):

Nu infirm asta happy.

| Federovici_Silviu_1990 a răspuns (pentru FlAiser):

Du-te-n mata de cocalar infect. Din cauza oamenilor ca tine Romania e o tara de ****. Sa-mi usuc chilotii pe crucea lui mata

| Dimas a răspuns:

Pentru ca oamenii din ziua de azi sunt prea prosti

| Cornea_Sandra_1988 a răspuns:

Pacat...Sunt atatea probleme si neconcordante si mizerii in tara asta.Iar indivizii se impiedica de parul unora. In trecut era ceva firesc sa ai parul lung. Nu esti mai barbat sau mascul alfa daca ai parul scurt si mergi teapan. Sincer. Totul consta oin atitudine si in ceea ce ai in interior si lasi sa se observe in ceea ce spui si faci ...mai ales. Masculii secolului nostru, habar n-au sa-si duca cu demnitate specia. Unde au disparut sfincsii iubiti? Sunt doar o masa amorfa de aere si badaranie. Eu una prefer un tip efeminat, dar care stie sa te faca sa te simti fiinta umana, nu obiect, care sa stie cand si mai ales ce sa faca. Iar parul lung e un plus.Personal, I just love it!

| addictedformetal a răspuns:

Eu sunt de parere ca oamenii ingusti la minte cred ca baietii ar trebui sa aiba parul scurt. Faza este ca asta nu e o lege, oamenii sau obisnuit ca fetele sa aiba parul lung iar baietii scurt.Dar cei inteligenti nu judeca o persoana dupa aspect ci asteapta sa cunoasca omul.Din pacate in Romania ducem lipsa de persoanele de genu'.Eu una mi-as dori sa am prieteni cu parul lung, cred ca arata mai bine.

| Fantastic7 a răspuns:

Baieti cu par lung... love struck

| Alex1239 a răspuns (pentru FlAiser):

Cui ii pasa daca esti tu sau nu de acord, fiecare care umbla cum ii place

| Tghujj a răspuns (pentru FlAiser):

Tine-ti sfaturile acasa