De ce în secolul XXI băieţii mai sunt obligaţi să se tundă? (Şcoală, Serviciu etc.).

14 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Cel mai bun e raspunsul dat de:ellene.

| Derye a răspuns:

@Flav: inceteaza cu ironiile astea de 2 lei. Te crezi mai inteligent decat cineva cu parul lung?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din cauza regulamentelor!

| Vizitiul a răspuns:

Derye-inteligenta nu sta-n par, ci sub par.

| Flav a răspuns:

Tarzan, tu esti?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Oamenii sunt in mare parte aceiasi dinainte de 1990. S-au schimbat regulile, nu mentalitatile. Nu suficient. Pe mine m-au obligat in '93 sau '94 sa ma tund prin note, chiar daca regulamentul se schimbase. Dar de atunci n-au mai fost probleme, daca la un interviu pentru job mi-ar cere asta le-as rade in nas. N-a fost cazul.

| ellene a răspuns:

Nu sunt obligati sa se tunda...doar ca daca nu o fac, se uita lumea la ei ca la niste ciudati. Raspunsul: fiindca suntem o tara de comunisti!

| maya_7683 a răspuns:

Sa nu ramana frizerii fara joblaughinglaughing

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu mai e obligat nimeni sa se tunda. Evident ca mai sunt unele pareri, sicanari din cauza frezelor intre colegi, prieteni, lucratori etc dar obligatia a disparut de mult.

| ThePoet a răspuns:

Vorbeste cineva abuzat presupun... oricum nu te poate obliga nimeni cel putin in Romania sigur nu...probabil nu te-ai conformat nici tu!

| Cory89 a răspuns:

Nu sunt obligatzi sa se tunda, dar tine de decentza...parerea mea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt obligati peste tot, doar la unele scoli, servicii etc. Eu sunt de acord cu Florian Pittis: "Nu conteaza cat de lung am parul, important e cat si cum gandesc." Cam asa si este. Eu cred ca sunt ok baietii cu plete. tongue

| rosad a răspuns:

Ca sa nu fie comfundati cu femeilelaughing

| ythyeme a răspuns:

Derye, tu poti sa te tunzi si pe creier! esti un ratat si nu te mai poate ajuta decat prietena ta nikita! ca tare va mai potriviti. holera abjecta!