Nu e important sa fi imbracat trendy cat de important este sa o faci cu bun gust! Poti pune pe tine 2 haine de acum 2-3 ani si daca stii cum sa le imbraci si sa le potrivesti poti arata foarte chic si trendy! Sunt mule persoane care-si permit sa se imbrace la ultima moda dar care nu au pic de gust.Si da, sunt de-acord cu tine, nu conteaza asa de mult ambalajul pe cat impresioneaza continutul! Mie una, nu-mi place sa ma imbrac ca toate fetele, eu am un stil propriu si unic si asta ma defineste!
Niciodata nu m-a interesat sa fiu in pas cu moda, si nici nu o sa fiu vreodata! imi cumpar ce si cand imi place, si arareori coincid toalele mele cu ce e la moda, serios! si am aproape 26 de ani, nu sunt vreo baba expirata ideea e ca mie chiar nu mi-a pasat de parerea oamenilor de pe strada de mine, asa ca de ce sa ma imbrac precum toti?
Cel mai important lucru e sa ne impunem un stil propriu, moda este facuta pentru vedete! Cele mai la moda haine sunt cele in care te simti cel mai bine si sunt confortabile. Da, este o atitudine de turma, dar daca stii sa-ti impui un stil propriu vei iesi din aceasta turma.
Mai... daca ar fi sa ne imbracam cum e " moda" ar trebui sa ne imbracam ca paiatele alea de pe centura asa ca prefer sa raman la stilul meu
Subscriu la parerea ta si ma bucur ca mai sunt si alte persoane care nu vor sa se identifice cu turma, unde mai este originalitatea.
Intotdeauna a fost la fel... Doar ca unii se conformeaza, se modifica dupa cum bate vantul si se schimba trendul... iar altii nu si raman la fel... Depinde de fiecare... de personalitatea fiecaruia si de ce vrea sa exprime prin hainele care le poarta.
Intradevar nu moda conteaza, ci modul in care ne comportam si cum gandim, crezi ca moda ne face mai dstepti! Eu nu cred acest lucru si sincer mai bine sa fii modest imbracat si cu capul pe umeri cum se spune.
Conteaza sa te simti tu bine, fie ca esti la moda sau nu, atitudinea ta este importanta, e bine sa fii unic/a.
Georgian1992 întreabă: