| YoyoXender a întrebat:

De ce inca mai imi apar cosurile pe fata la 22 de ani si sa nu spuneti ca solutia este aia din popor (schimbare sange)?

3 răspunsuri:
| Sorinelz1 a răspuns:

Hormonii pot fi o cauză.

De vazut un dermatolog.

| Xela90 a răspuns:

Mă faci să râd, nu e schimbare de sânge, plus că mănânci porcării și ai tenul gras. Ia-ți cremă de anti-coșuri, că și eu am avut dar l-am folosit o perioadă dar gata nu mai aveam dar nu l-am mai folosit, pe mine nu mă deranjează, îmi apar câteva dar le sparg singur și ai grijă ce mănânci.

| RandomGirlOnInternet03 a răspuns:

Bună! Cauzele pot fi multe, cel mai bine este să mergi la un dermatolog să îți faci și un set de analize la recomandarea lui. Până atunci mănâncă sănătos, hidratează-te și construiește-ți o rutină simplă cu produse pe care tenul tău le tolerează ( curățare -apă micelară dacă ești fată și te machiezi și un gel de curățare, hidratare - o cremă hidratantă cu ingrediente puține, dar bune și eventual exfoliere, și cel mai important protecție solară, eu recomand de la altruist cu spf 50). Recomand să ți iei produsele din farmacie, de la branduri gen la roche posay, cerave, bioderma si alese in functie de tipul tau de ten. Nu lua creme anti-acnee după sfaturile unor necunoscuți de pe internet, unele pot conține antibiotic și pot face mai mult rău decât bine dacă sunt folosite necorespunzător.