Uita-te sa vezi oe spate made in si daca e din alta tara inseamna ca e de calitate, pe la noi in tara mai rar dai de ceva bun dar depinde si ce fel de produs e.
Da scrie made in...
nu stiu draga spetsnaz
tot cu tirurile esti?
Da mai poti adauga si autobuzul pe langa el iar camionul sora nevestei. Pe 1 august am examenu la traseu pe camion dar ma sti de ceva vreme sau ai inspectionat istoricul meu pe TPU?
Da te stiu
eu sunt amica lu baiatu cu dusu)
Habar n-am ce zici.
N-am incercat produsele de igiena.dar am luat multe dulciuri ...si sunt ieftine si delicioase...si este o inghetata la 9 lei la un kg care e pur si simplu geniala! Calitatea germana este cu mult superioara de cea romaneasca!
Calitatea nu-i proasta, daca ai observat nu este un supermarket tipic, nu prea isi fac reclama si nici nu au un tot felul de accesorii pentru a atrage consumatorul in timp ce produsele sunt deseori asezate pe niste paleti.
Ei nu investesc in reclama si nici in ornamente pentru magazin astfel pun niste preturi mai mici de fapt mai aproape de realitate.
Calitatea produselor este una buna, in tarile dezvoltate oamenii aleg acest magazin in mod deosebit pentru a isi face cumparaturile.
Nu inteleg fetele, dau multi bani in chestii de igiena care mi se par cam inutile, noi baietii ne spalam cu ce gasim... in rest noi dam multi bani in sistem audio, sisteme de gameing, telefoane, tablete
Pai noi suntem domnisoare, trebuie sa mirosim frumos bre
ce ai vrea sa ma spal cu sapun la 1 leu.
De parca noi nu trebuie bre! Te dai cu parfum bre!
Ieftineala )
fata cineva mi-a furat intrebarea,,,,
Asa si?
Eii fata intrebarea asta mi-a fost furata de alt user, am sa-l dau in judecata pentru aceasta infractiune
kalakkas întreabă: