| faaalyoana a întrebat:

De ce la LIDL sunt produse foarte ieftine si in special astea igiena? Adica gel de dus Finale 2, 5 RON facut in Germania. Nu sunt bune calitativ avand in vedere ca au acest pret infim? Un Fa Palmolive sunt 10 RON? M-am intrebat mereu de ce au preturile asa mici. Sunt proaste produsele astea de igiena? in snesul ca sunt slab calitative?big grin:

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Uita-te sa vezi oe spate made in si daca e din alta tara inseamna ca e de calitate, pe la noi in tara mai rar dai de ceva bun dar depinde si ce fel de produs e.

| faaalyoana explică (pentru mgtow):

Da scrie made in...
nu stiu draga spetsnaz
tot cu tirurile esti?

| mgtow a răspuns (pentru faaalyoana):

Da mai poti adauga si autobuzul pe langa el iar camionul sora nevestei. Pe 1 august am examenu la traseu pe camion dar ma sti de ceva vreme sau ai inspectionat istoricul meu pe TPU?

| faaalyoana explică (pentru mgtow):

Da te stiu
eu sunt amica lu baiatu cu dusulaughing)

| mgtow a răspuns (pentru faaalyoana):

Habar n-am ce zici.

| pwp a răspuns:

N-am incercat produsele de igiena.dar am luat multe dulciuri ...si sunt ieftine si delicioase...si este o inghetata la 9 lei la un kg care e pur si simplu geniala! Calitatea germana este cu mult superioara de cea romaneasca!

| WR104 a răspuns:

Calitatea nu-i proasta, daca ai observat nu este un supermarket tipic, nu prea isi fac reclama si nici nu au un tot felul de accesorii pentru a atrage consumatorul in timp ce produsele sunt deseori asezate pe niste paleti.
Ei nu investesc in reclama si nici in ornamente pentru magazin astfel pun niste preturi mai mici de fapt mai aproape de realitate.
Calitatea produselor este una buna, in tarile dezvoltate oamenii aleg acest magazin in mod deosebit pentru a isi face cumparaturile.

| introduaicinumele a răspuns:

Nu inteleg fetele, dau multi bani in chestii de igiena care mi se par cam inutile, noi baietii ne spalam cu ce gasim... in rest noi dam multi bani in sistem audio, sisteme de gameing, telefoane, tablete laughing

| faaalyoana explică (pentru introduaicinumele):

Pai noi suntem domnisoare, trebuie sa mirosim frumos bre
ce ai vrea sa ma spal cu sapun la 1 leu.tongue

| introduaicinumele a răspuns (pentru faaalyoana):

De parca noi nu trebuie bre! Te dai cu parfum bre!

| Ella3133 a răspuns:

Eu cumpar un sampon, si chiar are efect si mai e si 5 lei laughing

| faaalyoana explică (pentru Ella3133):

Ieftineala laughing)
fata cineva mi-a furat intrebarea,,,,

| Ella3133 a răspuns (pentru faaalyoana):

Asa si?

| crazydubstepmix a răspuns:

Incearca produsele si apoi iti dai seama (parerea mea)

| faaalyoana explică (pentru crazydubstepmix):

Eii fata intrebarea asta mi-a fost furata de alt user, am sa-l dau in judecata pentru aceasta infractiune big grin