Depinde de gusturi, de vestimentatie, de eveniment chiar...iti dai seama ca nu te duci la o nunta super eleganta cu o coafura ciufulita ca si cum nu ai fi aranjata. oricum, coafurile usor neglijente au fost in top toata vara si asta pentru ca nu ai mereu timp sa iti asezi parul perfect, iar datorita caldurii si a faptului ca faci dusuri des, nici nu iti poti mentine coafura in stare perfeca.
acest stil va fi in tendinte si in sezonul toamna-iarna, pentru ca e ceva simplu de realizat si comod, arata foarte bine si da un aer rebel, jucaus cele mai multe fete opteaza pentru acest stil ( inclusiv eu :D ) din aceste motive.
uite ceva ce s-ar putea sa iti placa :)
http://www.intrefete.ro/......87058-foto
sigur, poti purta orice iti place, ti-am zis, depinde de fiecare ce si cum alege. o coafura neglijenta e o alegere perfecta atunci cand nu ai chef sa stai prea mult in fata oglinzii sau nu ai timp. mult noroc :*
@Marrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa : invata si tu sa scrii mai pune mana pe o carte de gramatica cu placere!
Zambetcald s-a facut odta cred o persoana sineva eu spus cai sta samu tipo ca sa sie tati la moda ap isi fac chesti deiestea
Acum sunt in trend coafurile messy e mai usor de purtat si in acelasi timp la moda.
anonim_4396 întreabă: