| SingleForOne a întrebat:

De ce lumea are o fascinație pentru bijuterii și pietre prețioase? Ce le fac atât de atrăgătoare?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru că sunt rare.

| Frank51 a răspuns:

Pentru că arată frumos? Wtf where is the common sense.

| mentholinks a răspuns:

Merg dupa turma.

| Zuzu1991 a răspuns:

Pentru ca sunt pretioase, asa ca denota ca o duci bine, chiar foarte bine
in plus mai e si fetish-ul... sunt femei care dau 200mii de eu pe o poseta

| Apokales a răspuns:

Faptul ca sunt rare si mai presus de asta, faptul ca oamenii le ofera putere, au credinta ca ele au valoare. Daca crede ca diamantele sunt simple pietre, atunci nu ar fi cu nimic mai mult de folos decat sa ii spargi cuiva capul cu ele. Pe vremuri, inainte ca aurul sa fie considerat pretios, oamenii nu foloseau aurul ca sa faca sabii sau topoare pentru ca era usor maleabil, se indoia repede, nu era practic. Insa credinta in aur i-a oferit valoare si putere, insa el ramane in fapt un metal moale si atat.

| Mirel4412 a răspuns:

Pentru ca sunt rare si cu cat mai multe, cu atat lumea din jur crede ca sunt mai importanti si interesanti cei ce poarta.
Eu nu as cheltui niciodata pentru aur sau mai stiu eu ce, merg pe premiza ca in desert ce e mai pretios, o cana cu apa sau o bratara cu diamante
Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic happy

| SPECTOGRAFIE a răspuns:

Pentru că sunt rare și nu sunt la îndemâna oricărei persoane, deoarece sunt scumpe. Iar atunci când își permit să aibă bijuterii și pietre prețioase rămân fascinați.