| AlexutzaDragutza a întrebat:

De ce lumea nu ma crede atragatoare? Adica ma simt aiurea cand nici macar un baiat nu mi-a spus pana acum,, ce frumoasa esti!,, nimic! Ceva sfaturi imi puteti da?

Răspuns Câştigător
| Derye a răspuns:

Iti dau un sfat personal: cine te place, te place asa cum esti. Tu fii curata, imbraca'te decent si frumos, si nu fii o curva. Ai si tu principiile tale si fii scumpa la vedere. Vei vedea ca iti vei gasi pe cineva care sa te placa asa cum esti.

18 răspunsuri:
| 009 a răspuns:

Poate inca nu ai intalnit persoana potrivita(mai asteapta sigur o sa vina)tu nu-i baga in seama...eu as vrea sa scap(ma terorizeaza cu''ce fund ai'')mia degraba ca tinehappy

| marrr a răspuns:

Are dreptate Dreye! Trebuie sa stii sa te simti bine in pielea ta, indiferent de hainele pe care le porti[daca sunt prea indecente nu e bine], de limbajul si comportamentul tau. Atunci cand cineva observa o fata injurand, scuipand, oricat de frumoasa ar fi aceasta, comportamentul acopera frumusetea si nu mai e apreciata.
Fii sigura ca daca va fi cineva care te va placea, o va face pentru ceea ce esti tu, nu pentru ceea ce fac fitele, machiajul, hainele de firma din tine. Fii tu si fi sigura ca esti apreciata de cei dragi care tin la tine. Poate ca nu-ti arata asta, ori unii sunt prea timizi, dar mereu va fi cineva care sa se gandeasca la tine si la frumusetea ta. Multa sanatate:*

| ladygaga a răspuns:

Si eu sunt ca tine. Si sincer e mai bine.

Sunt fete in clasa pe care baietii le fluiera pe strada, se baga in seama cu ele, le intreaba de la prima intalanire daca vor sa faca *** cu ei. Le spun ca sunt frumoasa, ca sunt"bune".
Deci intr-un cuvant, le considera c**ve.

Si iti zic ca e mai bine ca noi, decat sa te creada lumea o proasta.

| foxi a răspuns:

Nu cred ca lumea nu te crede atragaare! dar nu trebuie sa astepti niste aprecieri de.genul.ce frumoasa esti! oamenii te percep asa cum esti, dar nu o sa te elogieze pentru asta! iubitul tau iti va spune ca esti cea mai cea!

| Nirvana a răspuns:

Tu te crezi atragatoare? Oamenii deseori ne vad asa cum ne vedem si noi. Uita-te in oglinda si spune sincer ce vezi. Daca esti multumita de felul cum arati inseamna ca esti atragatoare.

| Jane a răspuns:

Nu ai cum sa stii ce crede lumea. Fiecare este frumos in felul lui si categoric nu ar trebui sa te preocupe ce cred altii. Frumusetea este in ochii privitorului, deci pana la urma vei gasi un baiat care sa te placa pentru ceea ce esti si nu pentru aparente. Si oricum, acum baietii sunt mai timizi ca fetele, asa ca, chiar daca nu o zic, nu inseamna ca nu te cred frumoasa. Sper ca te-am ajutat!

| RoberT_2406 a răspuns:

Cat de fals suna "fiecare e frumos in felul lui"
O sa fiu cat se poate de realist cu tine... Ori esti frumoasa ori nu esti!

Singurul adevar e ca o sigur o sa gasesti pe cineva care sa te placa! Fiecare este menit sa aiba o pereche!

| VictorSilviu a răspuns:

Am vazut parerile de mai sus si as vrea sa-ti dau si eu un sfat care nu a mai fost dat. Functioneaza 100% caci si eu am patit la fel. Problema este increderea in propria prsoana, caci daca tu nu te placi asa cum esti cum te pot place altii? Trebuie sa fii increzatoare in fortele poprii si daca nu esti incepe prin a te preface ca esti, cu timpul vei ajunge sa fii tocmai din cauza ca te prefaci ca esi. Atentie! Increderea nu inseamna fite sau fasoane! Nimeni nu cred ca va aprecia o piti plina de aere. In plus nu trebuie sa pari disperata, orice baiat vede o fata inaccesibila se simte atras de ea deoarcece se gandeste ca e ceva ce nu poate obtine, iar asta il face sa-si doreasca. Stii e ca si atunci cand parintii iti zic:,, Nu face asta" iar tu simti nevoia sa faci exact ce nu ai voie. La mine a functionat perfect, crede-ma acum nu mai stiu unde sa ma mai ascund de ei, cu siguranta va avea efect daca vrei proceda cum trebuie. Sa-mi spui cand vei ajunge cea mai dorita fata din scoala, byee :*

| Miauti a răspuns:

Poate din cauza ca nu arati bine.

| Maddu a răspuns:

Poi in primul rand sa te simti bine in pielea ta sa razi sa te distrezi si sa comunici cu prietenii tai iar cand vine vorba de baieti nu fi trista ei sunt timizi cand vine vorba de asta adica ei asteapta sa te bagi in seama cu ei rar mai gasesti d'astia cu tupeu.arata-le cine esti si ca te lasi greu ai sa vezi cum te trezesti a doua zi cu ei in spatele tau sa zic asa.si de atragatoare fiecare e atragatoare in felul ei.nu te stresa va veni si vremea in care nu vei mai scapa de ei:*:*

| ReveuseKaari a răspuns:

Ai răbdare dragă, eşti doar în clasa a 5a. Încă nici nu te-ai dezvoltat bine.

| Morosan1975 a răspuns:

Hmmmm.Si cum iti poate spune careva de aici cum esti... daca nici macar nu stie cum aratihee heeHai pa.Papusa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3x Sfaturi: Nu folosi farduri / machiaj (alea alea) intrucat sunt de parere ca sunt oribile. Pe langa asta incearca sa dormi 8-9 ore / zi ca sa nu pari obosita, insa si prea mult somn strica. Si nu in ultimul rand: Ai rabdare. Viata nu e ce vezi in filme whistling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate pentru ca.nu stiu.nu esti frumoasalaughingTe-ai ganditi? Unei fete cu adevarat frumoasa, nu cred ca ar iesi vreodata fara sa i se zica macar de 2-3 ori.de la manelisti din colt "CE frumoasa este fata" sau ...alte texte ciobanesti, dar macar...iti dau de inteles ca atragi atentia. Tu daca esti cine stie ce specie nedescoperita cu padurea si aparatu' dentar pe ****, parul cleios si gras, tenul la fel gars si plin de sebum, plin de agnee si cosuri, nu inteleg ce pretentie ailaughing.
Take a life, dude.
Plictiseste in *** pe alti cu intrebari din astea de ****.

| GabiArian22 a răspuns:

Pune o poza cu tine sa vedem cum arati daca zici ca nici un baiat nu te crede atragatoare dar nu prea cred asa ceva in general orice fata aude de la un baiat ' ce frumoasa esti ' sau 'ce bine arati' sau macar esti 'draguta/simpatica' bye bye :*

| JensenB a răspuns:

Buna.
sunt convins ca esti frumoasa, dar nu trebuie sa astepti parerea altora, sincer eu sunt total opusul unei persoane narcisiste, nici o fata nu mi-a spus ca sunt frumos...
multi baieti o sa iti spuna ca esti frumoasa, fii atenta dupa cel potrivit, cred ca cel care te place, iubeste se va "uita" la tine diferit fata de ceilalti baieti, prin diverit ma refer ca o sa aiba o privire "unica" daca ma intelegi.

eu pot spune ca iubesc o fata foarte frumoasa (dupa mine), toti profesorii, adica fosti profesori(acum am trecut a VIII- a ) mi-au spus la banchet ca am o privire cand ma uit la ea.

daca vrei te poti uita la intrebarile mele...
si o ma intelegi pe mine.

| liamnesson a răspuns:

Baga idul meu thebestsebi si da-mi o poza cu tine si o sa iti zicwinking

| Rico a răspuns:

Ti-ar placea sa iti spuna un baiat:,, ce buna esti"?