anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ma mananca pielea capului?cryingNu imi suport!@!

13 răspunsuri:
| HappyCandy a răspuns:

Probabil ca ai strins prea tare coada sau te-ai pute-a molipsi de le cineva ( paduchi sad ) or din cauza ca te-ai enervat

| Bailey a răspuns:

Poate pentru ca ai transpirat. Fa-ti in fiecare zi dus. funda? :*

| andreea98esteacumBubbleS a răspuns:

Buna!

Si mie mi s-a intamplat e de le transpiratie sau daca nu te-ai clatit bine pe par de sampon masca etc sau mai este posibil sa ti se fii iritat scalpul din cauza soarelui (inceraca sa iti pui palarii intre orele 12 si 2 cand iesi din casa).

| Zoet a răspuns:

Cred ca te-ai iritat putin. Shimba samponul!

| Zoet a răspuns:

Încerc să mă lămuresc. De ce râd unii atunci când spun că cineva are paduchi.
Cum ar fi CristaL.

Nu mi se pare ceva foarte amuzant. Intră în pielea celei care a pus întrebarea. Se poate să-i fi luat, nu de panica.

| IceCreamDoll a răspuns:

Se poate sa ai paduchi. Sper sa nu te sperii ca iti spun, dar nu e obligatoriu sa-i fi facut tu, ei se pot lua, de exemplu de la coafor. Pune pe cineva sa se uite cu o lupa pe pielea de pe cararea capului si o sa-ti spuna daca este ceva. Depinde, poate ma insel eu. Eu n-am avut niciodata. Sper sa-ti treaca mancarimea.:*

| danielahopes a răspuns:

Poate faci madreata sau poate transpiri repede. este posibil sa ai si o alergi!

| starmaker a răspuns:

Posibil sa ai o alergie sau o afectiune dermatologica. Verifica sapunul/samponul sa nu fi expirat, schimba-le, si daca persista consulta un dermatolog.

| xGloryaax a răspuns:

Uite vara cand e cald pielea capului transpira si te mananca pentr ca transpiratia combinata cu praaful+parul=te mananca capul si mie mi se intampla mai bine nu te mai scarpini pentru ca vei face bube in cap spalate cu sampon de urzica iti va trece! pupici :*

| XxRoyalxX a răspuns:

Ai paduchi laughing

| BLABLAGAGA a răspuns:

Dela transpiratie sau de la matreata

| Pinck0 a răspuns:

Ori ai paduchi laughing Ori nu te limpezesti bine dupa ce te speli pe cap cu sapmon.laughing Nu am habar.

| Whittyfluffy a răspuns:

POate ai o alergie sau Te-ai iritat spalate pe cap cu apa calda si inceara sa nu te mai scarpini ca iti faci rauhappy