Pt. ca toate pitipoancele isi vopsesc parul blond. Si sunt foarte multe femei blonde destepte dar din pacate sunt si mai multe proaste de bubuie. Asa ca asta e motivul.
Pentru ca generalizeaza, aud o vorba si o cred parca sunt niste roboti programati pentru aceleasi ordine. Mai intai ar trebui sa se vada pe ei insusi si apoi sa judece alte persoane.
Poi nu cred, dar unele blonde îi iau în serios și pică de proaste când se plâng de faptul că sunt considerate proaste.
Sincer vad multe chipuri pe strada cu un blond pui de ala, sau blond platinat, blond intens strident.si since r pare cam vulgar...
iti plac cul deschise te faci domle un blond natural asa.
si sa stii ca un om inteligent nu catalogheaza o persoana dp culoarea parului.
iar ca blondele sunt proaste e doar un mit
DE PROSTI glumesc. partial - e invidie, partial - idei preconcepute, partial - este un fapt atestat stiintific de exemplu ca persoanele cu parul blond au un alt fel de a privi viata. Vezi ce se intampla cu tarile scandinave sau germanice, modul lor de a gandi si de a-si trai viata
. pentru ca exista simona sensual. sanziana buruiana. si in general. pentru ca asa e
Paris Hilton nu prea e proasta decat daca vrea ea sa para, are un IQ foarte mare.Si majoritatea persoanelor cred blondele proaste pentru ca majoritatea chiar sunt proaste. Acum ca mai exista si exceptii, e altceva.S-a dovedit stiintific ca persoanele cu parul blond se distreaza mai bine, poate de aceea sunt mai indraznete si spun multe prostii. Sper ca ai inteles ceva.
Pai poate sa fie si o brutena vopsita in culoarea parului blond...si tot o s-o creada prosta,din motiv ca e blonda, dar blondelel sunt mai destepte dict brunetele, daca au vazut o blonda prosta ca Paris Hilton.pai de acum gata
Alex10092003 întreabă: