| Cupcakecat666 a întrebat:

De ce mama mereu imi spune ca nu e bine sa port sutien chiar daca majoritatea fetelor de la mine din clasa poarta de la 10 ani, chiar daca il purtau la mișto eu port 65b-70b la sutien fata de altele tot de la mine din clasa care poarta 80-90 chiar daca sunt slabe, plus ca poarta si sutien cu sarma care poate sa iti provoace ceva la sân eu am doar cu burete dar mama imi spune sa nu mai port deoarece cica nu o sa imi mai crească nu stiu daca este adevarat dar de cand port sutien mi-a crescut in ritm normal nimic schimbat dar ce credeți ar fi bine sa mai port sau nu?

Răspuns Câştigător
| Etelca a răspuns:

Nu afecteaza purtatul sutienului, nu se lasa sanii si nici nu stopeaza cresterea acestora.E ok sa porti atat timp cat porti marimea corecta, nici prea mare, nici prea mica, incearca modele de la mai multe firme si mai multe marimi pentru a gasi sutienul perfect ce nu trebuie sa te incomodeze.Totusi, cand stai in casa sau dormi nu purta si poti sa porti si bustiere care sunt foarte lejere..incearca sa nu-ti iei sutien cu foarte mult burete, arata fals si inestetic.

2 răspunsuri:
| Armenianeek a răspuns:

Esti baiat sau fata? laughing

| AlexandraAlle08 a răspuns:

Asa mi-a zis si mie mama.