Buna,pentru par gras, incearca sa pui in ultima apa pentru clatire cateva picaturi de lamaie.Atunci cand te samponezi incearca un masaj usor al scalpului cu buricele degetelor ca si cum ai avea in mana un balon de sapun.Atunci cand ne spalam pe cap avem tendinta sa "scarpinam" si asa se stimuleaza secretia de seebum. Sper ca te-am ajutat.Succes.
Pai daca te`ai spalat des inainte a treia zi dupa aspalare ti se ingrasa de obicei (asa si mie) acum sunt niste sampoane care reduc excesul de sebumm... succes la gasirea lor (stiu ca se gasesc in farmacii)
Aceasta problema o am si eu,parul este foarte gras, eu unul cand mai imi fac freza o fac cu apa, nu mai imi trebuie fixativ sau gel
Salut.
Foarte multe feet sunt cu problema asta, chiar si eu.
Pai sa-ti explic, Deoarece tu la-i obisnuit sa-l speli aproximativ o data la 2-3 zile, si parul tau a suferit o schimbare, ori se ingrasa firu de par, ori se subtiaza. Dar poti intreba prin farmacie sau prin magazise specifice parului, de vreo solutie pentru par gras, si sigur vei gasi. Bafta!:*
La unii parul este mai rar si se unge mai repede.Eu,ma spal odata la saptamana, dar am o prietena care are acelasi caz ca si tine.La unii firul parului se unge mai repede. Daca esti fata, incearca sa-l tii prins, sau sa nu`ti bagi nasul prin toate.
Incearca sa-l lasi nespalat o saptamana, ca tot e vacanta si nu te duci la scoala. O sa arate groaznic, dar cunosc pe cineva care l-a lasat si acum nu mai este nevoit sa il spele atat de des.
anonim_4396 întreabă:
Alex10092003 întreabă: