anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mi se rupe atat de usor parul? (sunt vopsita si il indrept zilnic... sa fie asta motivul? )

Răspuns Câştigător
| AnnePlatt a răspuns:

Desigur ca daca te vopsesti parul este mai sensibil,dar nu duce la caderea parului.
Motivul este placa de intins parul.
Folosesti un spray protector inainte de a o folosi?
Daca nu, incearca unul! Protejeaza parul si nu-l arde!
Daca folosesti unul, inseamna ca va trebuii sa nu mai folosesti atat de des placa de intins parul.

8 răspunsuri:
| qTe a răspuns:

Da, motivul este placa de intins parul (sau cum zic multi dintre noi de indreptat parul) aceasta este problema, deoarece placa aceea iti indreapta parul dar si til incalzesti, si slabeste parul.

| Lexon a răspuns:

Ala e motivul!

| Mihalia a răspuns:

daca parul este vopsit evident ca este sh ars... daca iti indrepti parul zilnic se arde mai rau decat il ai ars. sh daca parul este ars se rupe usor...(scuze daca ceva nu este scris corect. :''> )

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Eee oare?
normal ca de aia!
incearca sa folosesti un sampon de par anti-rupere si protectie pentru placa.
si odata la 2 saptamani fa-ti tratament la par cu balsam.
Asa va stopa caderea parului
bineinteles nu te astepta la rezultate din primele zile. asta depinde cum ai tu grija de parhappy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vopseaua deteriorează părul, iar placa îl distruge.
După fiecare vopsire folosește o mască puternic hidratantă, se taie vârfurile iar placa se folosește cât mai rar pentru a crește rezistența capilară.
Pa, pa.

| Pandacorn696 a răspuns:

Daca vrei sa folosesti placa dati prima oara cu ser ca sa nu ti se mai faca parul asa daca vrei sa nu-ti mai cada impletestel zilnic si nul da cu nimic apopo serul ala se gaseste in kaufland reeal etc.

| christina94 a răspuns:

Categoric. Placa distruge foarte mult parul. Eu mi l-am intins timp de 3 ani de zile, aproape zilnic. Acum imi cade destul de mult, si e fragil. In momentul actual folosesc placa maxim de 3-4 ori pe luna. Papa:*

| jwrules a răspuns:

Fiind iarna probabil e legat de secretia de grasime si circulatia periferica. Ia-ti suplimente alimentare, vitamine si calciu-magneziu-zinc. Spala parul cand se ingrasa, maseaza bine scalpul cateva minute zilnic, ia-ti lotiuni impotriva caderii parului de la farmacie sau plafar si foloseste-le dupa prospect - ele pot ajuta temporar circulatia periferica si echilibrarea secretiei de sebum si tonifierea scalpului. In sezonul rece evita sa iesi afara cu parul proaspat spalat, l-ai putea spala seara. Pieptanul spala-l zilnic si caciula de cate ori pare sa fi retinut grasime.