Sa-ti dau un pont venit din partea masculina daca vrei parere obiectiva. Evident ca aspectul fizic e cel care primeaza si de care ne simtim atrasi fiecare din noi, barbatii in general sunt atrasi de femeile care arata bine iar acest "bine" e putin relativ pentru ca fiecare din noi avem standarde si ne atrag anumite trasaturi, totusi pot baga mana in foc ca barbatilor nu prea le plac grasele, un procent foarte mic din barbati se simt atrasi de grase, dar e ceva infim. Atat eu cat si o mare parte din barbati nu simtim niciun fel de atractie pentru grase. Ce ai aratat aici nu-s chiar asa grase, sunt ceva mai voluptoase, intr-adevar nu-s genul meu neaparat. Iti mai dau un pont, barbatii nu-s foarte atrasi nici de femeile cu prea multa fibra si muschi pe ele, trebuie sa fie un echilibru, nici grase dar nici musculoase, un corp armonios cu o greutate normala e ce trebuie.
Faptul ca nu atragi anumiti barbati nu inseamna ca sunt atrasi de grase, pur si simplu nu-i atragi, probabil atragi pe altii dar pe aia nu-i vezi, cam asa se intampla pana gasesti ce trebuie.
Si nu, n-am fetisuri cu grase, personal nu vad nimic atractiv la ele.
Buna.Formele care mai de care au fost apreciate inca de la inceputul lumii.Stiai ca si in prezent exista culturi unde fetele de 10-12 ani sunt indopate zilnic astfel incat sa devina supraponderale pana la 15-16 an, deoarece asa e standardul de frumusete la ei?
Ia uite aici standard din 28, 000–25, 000 inainte de Hristos.
https://www.artsy.net/......fy-experts
In locul tau mi-as cauta alt tip de barbati, nu cei care sunt atrasi de o silueta diferita de a ta.Sa denigrezi alte femei pentru felul in care arata, mai ales cand e asa de greu sa iti schimbi corpul dupa anumite etape din viata, nu te face mai frumoasa sau atragatoare, ci dimpotriva.
Se pare ca esti tu atrasa de barbati care la rindul lor is atrasi de alt gen de femeie ghinionul tau.
Sint barbati carora le plac femeile asa cum spui tu ca esti, dar sigur acei barbati nu o sa te atraga pe tine.
Totu tine de atractie, ce ochi vad, se duce la creier si daca ala este sensibilizat, atunci se aprinde beculetu
Poate ca barbatii la care te dai tu, gindesc ca esti prea buna pentru ei, asa ca se orienteaza catre femei mai putin frumoase, stiind ca acolo au sanse mai mari.
Daca ai facut sex cu acei barbati si apoi ei sau dus catre femeile alea mai plinute ce arati tu, in acel caz, chestia aia arata ca alea is mai bune din pct de vedere sexual.
Is multe cauzele pentru care un barbat sau femeie este atras de un anume gen de partener.
"Mie de fiecare data când îmi place un băiat și pe lângă asta mai fac și sala, am făcut înot și când încerc sa port o conversatie cu ei raspunsul este "bine la munca" "bine" și nu mai are cum sa continue conversația."
Problema e cu baietii pe care ii placi tu. Uite de ce.
In general, fie ca e vorba de fete, fie ca e vorba de baieti (dar mai ales de fete), cei mai aratosi dintre ei sunt deficitari la capitolul personalitate. Pentru ca tot timpul au avut parte de atentie gratuita, nemuncita (ma refer din punct de vedere intelectual, sunt multi care depun efort pentru a arata bine, dar de cele mai multe ori tipul asta de efort nu te ajuta din perspectiva personalitatii, e un efort gol, manat de vanitate).
Btw, ca paranteza, de ce s-ar traduce insecuritatile barbatilor in atractie pentru femei grase? That does not track.
Pentru mine sincer, conteaza neglijabil de putin cum arata o fata. Ok, nu sunt absurd, dar o fata poate sa arate absolut banal sau poate fi considerata de majoritatea barbatilor neatractiva, si chiar si asa, daca ar stii cum sa-mi "apese butoanele" as putea sa fiu topit dupa ea. Daca are o personalitate distincta si puternica, daca stie cine e si ce vrea de la viata, daca nu e o oaie intr-o mare de oi, daca are o anumita moralitate si o linie de principii cu care ma pot alinia, daca ma iubeste, daca zambeste cand ma vede, daca vad ca se simte atrasa de mine, I don't give a flying f11ck ca are celulita, piele imperfecta, nu are nasul mic sau perfect drept, nu are ochii albastri sau are riduri pe fata. Daca stie sa faca diferenta intre SF si fantasy, daca atunci cand are nevoie de raspunsuri, cauta mai intai in interiorul ei si abia apoi in afara, daca stie sa fie ea om, fara sa aiba nevoie de validarea altora, atunci ce-mi pasa mie cum arata? Muschii se inmoaie, pielea se lasa, articulatiile isi pierd mobilitatea, caracterul este PE VIATA. Nu ti-l poate lua nimeni.
Tu te uiti in afara. Cauti simetrie, cauti estetica, cauti forma, Dumnezeu stie ce cauti. Dar daca asta cauti, nu te mira ca "bine, la munca" e singurul raspuns pe care il primesti.
Amforele sunt frumoase, fine, bine lucrate, netezi si simetrice dar sunt GOALE pe dinauntru. Invata sa privesti mai in adanc, invata ca nu aspectul fizic primeaza orice ar zice Drimmero cu care am mai avut eu discutii in contradictoriu si alta data. Fizicul nu dureaza, deci nici o atractie bazata pe fizic nu dureaza. Daca asta e genul de atractie pe care va bazati, atunci nu va mirati ca nu puteti mentine o relatie, ca totul vi se pare gol si fara substanta si nu va mirati ca atunci cand o alta "amfora" mai fina si mai frumoasa apare la orizont, interesul pentru partenerul actual, (sau al lor pentru voi), dispare.
Suntem din pacate o societate de consum, dar si mai trist este ca nu traim in spiritul asta doar in ceea ce priveste lucrurile materiale, ci ne-am invatat sa consumam cu aceeasi frivolitate si superficialiatate si OAMENI, cautand orbeste mereu mai mult si mai mult, ca sa umplem acel "etern vid" din interiorul nostru.
Ne miram apoi ca relatiie nu mai dureaza, ca nu ne potrivim cu nimeni, cautam miezul, dar nu stim sa vedem mai departe de ambalaj, ne pierdem in detalii si uitam esenta.
Nu ai cu cine sa dezvolti un subiect, nu ai cu cine avea o conversatie? Invata sa cauti.
Trenulet, tu esti, hodorogule? Nu te-am mai vazut de ceva timp.
Mă confunzi.
And secondly, te plângi că nu ai ce să discuți cu bărbații, dar când ți se ridică o discuție adevărată la fileu preferi să vorbești despre celulită.
Deci, despre ce vorbim aici? Ai impresia că mersul la sala și la înot și faptul că ai un corp frumos, va face orice bărbat să alerge cu limba scoasă după tine?
Welcome to the desert of reality, darling. First time here?
Au forme, noua ne plac formele asa cum si voua va plac burtile de tati sau barbatii cu spate in stil Dorito cu biceps mare, aici tine mai mult de preferinte, evolutie, genetica, de regula barbatilor preistorici le placeau femeile mai pline pentru ca le dadeau impresia ca plodul va supravietui si va fi mai sanatos.
și una slaba poate avea forme și nu fac referire la anorexie. și dacă face sala și mai bine. eu cred ca este vorba despre insecuritățile bărbaților aici
Ce treaba au insecuritatile cu preferintele? Wtf daca am ajuns ca societate sa catalogam preferintele drept insecuritati inseamna ca involuam, eu cred ca de fapt substratul intrebarii tale are la baza frustratea ca prietena ta grasa reuseste sa agate barbatii pe care nu poti sa-i ai, e o vorba, ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!
Adică nu ai cum sa nu te uiți la una ca asta: https://instagram.com/dinadenoire?igshid=MzRlODBiNWFlZA== in schimbul unei grase. Asta arata super. Cine nu se uita la o tipa ca aia și prefera o grasa sigur are insecuritati asta e vrăjeala cu preferințele.
Ba da, m-as uita la una "grasa" in schimbul asteia, cauta pe Instagram @hellogorgeousattire ca sa vezi ce inseamna o fata plinuta si atragatoare, tu confunzi varza cu capra, e o linie subtire intre "grasa" si "plinuta", plinuta poate sa fie si atragatoare dar grasa si atragatoare in cazuri foarte rare. Eu aici am vrut sa ajung, imi pare rau dar esti frustrata rau pentru ca nu te vrea nimeni probabil
Horror. Zace celulita pe ea când o dezbraci mai e și albă ca branza. Pana și pe mâini are celulita ai insecuritati, ju sunt eu frustrata
Eu ti-am explicat de 3 ori ca la prosti si tu tot pe aia cu insecuritatile o tii, pai ca idee ce insecuritati as avea daca practic sala de 1 an si cateva luni si am bratul mai mare decat piciorul tau? tu ai impresia ca toti barbatii care sunt atrasi de femei de genul sunt nesiguri si obezi si se limiteaza la ce pot dar vad ca tu ai creier ingust si nu esti in stare sa accepti un refuz dar totodata si preferintele altora, poate ar trebui sa te ingrasi si asa o sa atragi si tu barbatii care ai zis ca s-au combinat cu prietena ta grasa
Aia nu e nici plinuta, nici grasa, e doar deformata.
DaciaRomania întreabă: