| SERIALS a întrebat:

De ce multi gay is mai atenti la aspectul fizic decat hetero?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia sant afemeiati

| dannyel86 a răspuns:

Cei care sunt atenti in mod obsesiv la aspectul lor fizic se numesc metrosexuali, care pot fi atat gay, cat si heterosexuali.
E posibil ca homosexualii sa fie mai atenti la felul cum arata, dar nu orice metrosexual e automat si gay (chiar daca ponderea acestora e mai mare).
Cand afisezi public un aspect fizic ingrijit, cresc sansele de a gasi un partener de sex sau de relatie. E unul dintre motivele pentru care persoanele sunt preocupate sa arate bine, sa atraga atentia.

| Clorox a răspuns:

Pentru ca in aceasta comunitate conteaza foarte mult, acum sa-ti explic de ce.
Probabil ai auzit de grindr, e un fel de tinder doar ca pentru gay. Un heterosexual are oportunitatea sa cunoasca o femeie in viata reala, te indragostesti de caracter, vezi cum arata, cum vorbeste, cum zambeste, etc...
Un gay nu are oportunitatea asta pentru ca in aceasta tara inca e ceva taboo, multi nu isi spun orientarea. De aceea pun mult accent pe aspectul fizic. Grindr, Scruff si inca cateva, in mare parte doar prin aceste platforme intalnesti alti tipi.
Atunci cand esti pe o aplicatie de socializare si vezi o fata foarte sexy, nu e normal sa zici ''Ce buna e tipa asta''? Ba da, asa e si aici, vezi un tip care arata bine fizic, esti mai dispus sa dai mesaj acestor tipi.
Eu zic ca e un lucru bun, am observat si eu ca persoanele gay sunt mai atenti la aspectul fizic.
Am vazut un comentariu aici pe care il contrazic cu certitudine. Nu, nu toti se penseaza, machiaza vorbesc si se comporta ca femeie, din pacate aceste persoane ne caracterizeaza, in fine.
Eu nu am vazut femei lesbiene care sa arate ca baietii, cum multi stim de pe anumite site-uri de ''documentare'', majoritatea lesbienelor au sani mari, sunt frumoase, au corp de zeite si toate cele.
E mult de comentat si parerile sunt separate.

| Dalmore a răspuns:

Aia sunt metrosexuali, nu gay.

| Alexx234qw a răspuns:

Pentru ca sunt gay, adica ei sunt ca fetele: se aranjeaza tot timpul, se penseaza, se vopesc etcc, exact ca o fata
intrebarea ta poate fi pusa si invers: de ce fetele lesbiene nu sunt asa de atente la asteptul fizic? pentru ca ele se aseamana cu baietii, iar machiajul si coafatul nu este pentru ele.

| anonima455 a răspuns:

Poate pentru ei aspectul fizic e mai important, n-ai de unde sa stii daca nu esti gaywinking

Întrebări similare