"dragut" in asa ceva e mentalitatea lor, dand la o parte faptul ca e o "sarbatoare" destinata diavolului si tuturor mizeriilor lui, si lumea mananca tot, fara sa se gandeasca la ce mananca.
De ce destinata diavolului?
la sarbatoare numita Craciun nu mananca lumea tot fara sa se gandeasca la ce mananca?
Esti prea serios ca sa intelegi la ce ma refer.Nu la mancare ma refer
Metaforic sau nu, intrebarea ramane...
Ba da, mananca, multi se gandesc, alti nu, dar Craciunul e sarbatoare reala, intamplare reala, si lui Dumnezeu ii place ca ne aducem aminte de ce s-a intamplat de Craciun, presupun ca conosti continuarea. dar la halloween? Ce alta explicatie sa am, cand te imbraci in drac, faci ca el, etc, il idolatrizezi, si oare cine primeste "laudele" astea? Dumnezeu sau "antonimul" lui?
Da nu te obliga nimeni sa te imbraci in drac
Te poti imbraca in zombie spre exemplu
Sau in schelet.
Amuzanta asta "Craciunul e sarbatoare reala"
Nu stau sa ma contrazic cu toti ateistii. Crezi ce vrei, daca vrei sa crezi in zombi si schelet crezi, daca nu, nu
Da eu nu cred in nimic, asta e partea frumoasa.
Partea amuzant e cum credinciosii blameaza acesta sarbatoare cu zombi uri si scheleti in timp ce ei stau 20h la coada sa pupe moaste. Amuzant. Hilar.
Crăciunul e cv păgân
Voi romani mereu comentați fara sa aveți habar, in primul rand e ziua morților cum o aveți și voi de pastele mic sau deghizări de monștri de înainte de revelion dar asta nu vedeți asta se numește ipocrizie, judeci niște necunoscuți că sărbătorește o sărbătoare catolică vs voi care mergeți la vrăjitorie, obiceiuri păgâne, superstiții, vedeți mă de voi nu de alți
Nu stiu daca e dragut, dar funny ar putea sa fie pentru unii. Sau chiar si pentru altii, daca sunt intr-o dispozitie buna.
Halloween: Halloween has its roots in the ancient Celtic festival of Samhain, celebrated on October 31st. The Celts believed that on this day, the boundary between the living and the dead became blurred, allowing spirits to return to the earth. To ward off malevolent spirits, people would light bonfires and wear costumes. Over time, Halloween evolved, especially in the United States, into a more commercial and secular celebration, with traditions like trick-or-treating, costume parties, and haunted houses.
https://halloweenliving.com/......spectives/
Echivalentul la noi este Sf Andrei, Pomenirea Mortilor, in alte tari crestine Sarbatoarea Mortilor.
afrodita3333 întreabă:
ejwihss întreabă: