| Alexutzul888 a întrebat:

De ce nu scap mai repede de cosuri si acnee? Majoritatea prietenilor au tenul aproape perfect, poate un cos sau 2 dar nu ca al meu plin. Am 16 ani dar au trecut deja 4 ani de cand ma confrunt cu ele si nu le mai suport. Am incercat orice, am mers la dermatolog, am dat bani garla pe creme care nu au avut efect. Apa beau cate 4-5l pe zi, ma spal pe fata dimineata si seara, am grija sa nu stau cu mainile pe fata, fac absolut tot ce se poate, dar pur si simplu nu se duc. Ceva idei?

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cel mai probabil e o problemă internă, ori ceva hormonal ori o infecție, dermatologu nu ți-a dat trimitere să mergi să faci ceva analize mai specifice? dacă nu ți-a dat, cere-i

| Violleta2022 a răspuns:

Daca igiena fetei este facuta foarte corect si nu superficial, atunci hrana ta este problema, trebuind eliminate grasimile si mancarea nesanataosa, din hrana ta zilnic.
Adica: FARA fast food, fara prajeli (carne, hamburgeri, chiftele), fara sucuri si fara snaksuri la pachet.
Se mananca MULTE fructe si salate crude, legume proaspete si cate 1 bucata de carne fara grasime, fripta sau fiarta.
Se bea numai apa plata si ceaiuri de plante.

| Claudia10girl a răspuns:

Te inteleg, eu la fel de greu am scapat. Pe mine m-a ajutat un medic dermatolog foarte bun dupa ce am inceput sa folosesc produsele naturale de la Vervory. Cu aceste produse si un stil de viata sanatos m -am vindecat complet.