| thunder11 a întrebat:

De ce Prada sau alte branduri de lux au produse foarte scumpe care nici nu merita? adica un tricou basic costa 500 de euro, care e diferenta dintre un tricou la 500 de euro si unu la 20 adica care e faza?

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Hotii care profită aia e faza, doar nu crezi ca un tricou de 500 de euro este asa bun ca si ăla nu e original dar profită si umflă preturile firmele care vînd ca sa isi scoata chiria salariile angajatilor, dar cîti isi permit tricouri de 500 euro?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Diferența e in materiale, cusături, tăieturi dar în primul rând în brand.

| sierra1 a răspuns:

"branduri de lux au produse foarte scumpe care nici nu merita? "

dacă nu "merită", firma moare. Dar uite că n-a murit având venituri de miliarde!

Cuvântul "lux" nu ți-e ție clar așa cum le e cumpărătorilor Prada

| Wr3nch a răspuns:

Arati ca ai bani, si ii poti da pe un tricou, dand de înțeles ca esti bogat.

| johnnny123 a răspuns:

Atunci când îți cumperi un tricou de 20 de euro, îți cumperi un tricou. Atunci când îți cumperi un tricou Prada de 500 de euro, îți cumperi un simbol al statusului. Asta-i diferența.

| VoidEternal a răspuns:

Diferenta consta in puterea de cumparare a celor care isi permit sa le cumpere si uneori in nivelul de inteligenta al cumparatorilor.
In ochii mei un om care nu are milioane si da 500 de euro pe o carpa, are aceeasi valoare ca si carpa respectiva.

Răspuns utilizator avertizat
| Dandinelle a răspuns:

Brandul e diferența. Calitatea unui tricou de 20 de euro pentru buna. Tu cumperi brandul când iei tricoul de 500€

| gapb a răspuns:

Pentru ca bombardierii si oamenii care vor sa para bogati le cumpara, pentru a le da un aer de superioritate in fata celorlalti cu brandul care ii oglindeaza, Elon Musk poarta blugi de la H&M si e miliardar, cand vorbim de ceasuri, accesorii, cosmetice de lux atunci se schimba foaia intrucat acolo se va vedea calitatea cu adevarat, una e cand compari un parfum de 30 de lei cu un parfum Dior sau un ceas Casio la 80 de lei cu un Vacheron Constantin.

| gapb a răspuns (pentru AlexHazulThau):

Eu nu dau bani pe haine de lux chiar daca am bani sa le cumpar, eu dau bani pe cosmetice de luxhee hee probabil te-ai simtit ofensat ca te incadrezi in categoria aia pe care am precizat-o mai sus si te roade orgoliul ca tricoul tau de la hugo boss e la fel de calitativ precum unul din Zara bumbac premiumhee hee si daca as investii in haine de lux mi-as lua doar pielarie nu haine de bumbac ca sa ma sparg in figuri ca un romanas cu 60 iqhee hee

| AdioTPU a răspuns:

Pentru că se folosesc materiale textile mai bune, cusăturile sunt făcute cu precizie și dexteritate, materialul e rezistent pe termen lung iar în ultimul rând pentru brand și opulenta.