| gabrielutzu a întrebat:

De ce romanii sunt facuti tigani peste tot in Europa si in lume?

Răspuns Câştigător
| borsec a răspuns:

Pentru ca asta si suntem de fapt, tiganii Eurpoei...Imi Este Rusine Ca Sunt Romanca, puteti sa-mi dat cate voturi stupide vreti dar asta e adevarul...

43 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

E usor sa dai din gura cand nu ai cultura, asa cum se intampla in multe tari culmea, civilizate. Pacatul e ca raul e mai ades amintit decat binele, de aici si mana de tigani romani care face ravagii in Europa de unde ni se trag ponoasele... dar eu una, condamn aceasta gandire de cal a europenilor, sunt atatia criminali, violatori, sadici, jefuitori si prin alte tari si noi nu ii stim sau nu ii readucem in discutii. Desi ei stau acolo in tara lor... dar si la noi au venit italieni, arabi care au facut taraboaie, asta nu inseamna ca ii aratam pe toti cu degetul. Urat.

lolita
| lolita a răspuns:

Nu stiu cum se face dar eu nu am auzit asta, am auzit doar ca romanii sunt hoti si romancele prostituate. (din pacate)

| Leea1234 a răspuns:

Sti de ce! pentru ca pe pasaportul tiganilor e scris: nationalitatea ROMANA nu TIGAN si suntem bagati toti in aceeasi oala! noi, oamenii cinstiti, platim (daca pot spune asa)escrocheriile si inselaciunile altora(tiganilor). intr-adevar (in spania cel putin)se gaseste mai greu de munca, dar in final gasesti daca cauti, dar Ei prefera sa cerseasca gasind mereu ca scuza NU GASESC DE MUNCA, deh munca-i grea, mai ales ca acum a venit caldura! dar asta este sunt de-ai nostri si gata! in rest noi sa fim sanatosi, ca necazurile vin garla. un beso

| Leea1234 a răspuns:

DACA TACEAM FILOZOF MA FACEAM! IN LOC SA DORM, CA MAINE MA DUC -LA MUNCA-AM INTRAT INTR-UN RAZBOI, RAZBOIUL DINTRE ETNII, FRATILOR EU NU SUNT RASISTA, SI ATATA TIMP CAT TE PORTI CIVILIZAT IMI ESTE INDIFERENT DE CE ETNIE ESTI! EU AM PRIETENI DE SUFLET CARE SUNT ROMI (CA SA NU MAI SPUN TIGANI)II RESPECT SI MA RESPECTA, DAR NU TOTI SUNT LA FEL! NOAPTE BUNA TUTUROR!

| borsec a răspuns:

Criticul : si mie imi este rusine de altii(adica de straini) logic, ca nu mi-o fi de mine rusine.

| Cryss a răspuns:

Pai oare de ce? Nu vezi si prin Italia cum fura tiganii, din Romania, si te mai miri ca atunci cand mergi acolo te opresc politistii ca vad masina cu numar de inmatriculare de Romania si te controleaza prin bagaje tongue.

| anonim a răspuns:

Pentru ca in europa ne-am facut simtita prezenta pentru prima data prin tigani.

| anonim a răspuns:

@tot.eu-si stii de ce romanii sunt hoti'deoarece am fost foarte mult timp sum dominatie otomana, iar acest obicei l-am ''furat''de la ei.toate popoarele care au fost sub dominatie otomana, au acest ''hobby''. acum intelegi de rce romanii fura?

| anonim a răspuns:

@tot.eu-nu inteleg care este treaba cu procentajul..., insa ma rog.problema este ca nu ai inteles faptul ca acest prost obicei ne este caracteristic noua romanilor si celorlalte tari expuse mai inainte.

| anonim a răspuns:

@tot.eu.-mai citeste.insa pana atunci, nu ai ce sa faci, asta este.trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca suntem priviti drept hotii europei.

| anonim a răspuns:

2tot.eu-zazu,eu unde merg stiu sa ma impun si sa ma fac respectat.restul sunt detalii care nu conteaza.deci,sunt privit ca un roman cu adevarat.

| alexam a răspuns:

Din greseala! De asta suntem considerati cu totii tigani! Chiar in seara asta vorbeam cu un domn care zicea ca daca i-am vedea pe indieni sau egipteni ne-am speria de-a dreptul! Cei ce au fost in tarile respective ca si turisti pot confirma! ( eu nu am fost acolo... ) Normal ca roman nu este egal tigan, pe de alta parte, ai nostri sunt parfum, cum zicea si domnul acesta, si sunt convinsa ca avea dreptate. Probabil e convenabil sa se dea vina pe romani, ca deh, de aici au plecat multe specimene ce au creeat probleme ( ca suntem un popor anume... ) decat sa se dea vina pe niste tigani care de fapt au fost candva indieni. CU SIGURANTA CEI CE CUNOSC PUTINA ISTORIE, CULTURA, ARTA STIU CA ROMANII NU SUNT TIGANI. UNELE DIN CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI AU FOST INVENTATE SAU DESOPERITE LA NOI IN TARA, DE CATRE AI NOSTRII ROMANI, ASA CA... MIE NU IMI VA FI NICIODATA RUSINE CA SUNT ROMANCA!

| Onutzu a răspuns:

Clau7878 Cine "fura, violeaza, sparg, dau in cap"? Intrebarea era "de ce romanii sunt confundati cu tigani in Europa". Se refera la toti romanii nu la un grup de romani.Si nu cred ca toti fac lucrurile pe care le-ai mentionat tu clau7878.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Pentru ca, din pacate, fiecare dintre noi are in anumite momente cate ceva din comportamentul lor. Dupa secole de convietuire alaturi de ei, probabil ca am preluat din comportamentul lor cate ceva. Si cum cele mai rasunatoare nelegiuiri au fost practicate de tigani, nu neaparat cetateni romani, a fi tigan in Europa este aproape la fel cu a fi terorist. Altfel spus, de ce noi intre noi, aici in Romania, ne tratam cu apelativul de tigan?

| mircea a răspuns:

Pentru ca, dupa 1989 primii care au plecat la... munca de furat prin Europa au fost mancatorii de lebede din Romania. Asa ne-a cunoscut Europa : natie de tigani hoti si/sau cersetori, adica in afara legii! Mai tarziu, cand au plecat si romani, s-au comportat cam de aceiasi maniera :munca la negru, jafuri, devalizari de bancomate, furturi de masini, adica tot in afara legii. Nu am exportatat romani de calitate, ci numai ciurucuri in proportie de peste 80 %. Ca ulterior lucrurile s-au mai imbunatatit, deja nu mai conteaza. Ne-am facut de cacao. Peste vreo 30 de ani poate ca vom putea fi priviti altfel.

| lia a răspuns:

Impartasesc aceeasi parere cu Emil si Cecilia, cu riscul de a primi aceleasi voturi ca si ei big grin tongue

Răspuns utilizator avertizat
| buburutza a răspuns:

Tu de ce crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca fura? violeaza? sparg? dau in cap? etc etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se comporta ca atare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

in discutia asta il evitam pe Lucescu, care a fost facut tigan de catre italieni-!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca din pacate tiganii ne reprezinta acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@VIRUS-XxX pai nu, dar datorita lor, noi toti suntem vazuti asa, SI MIE IMI PARE RAU DAR ASTA E.
La noi in tara sunt cativa unguri numai, si nu fac nimic, si facem misto non-stop de ei, ce s ar intampla daca ar mai si face ceva?
Gandeste-te! asa am zice si noi despre straini daca ar face de astea la noi in tarawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cecilia-nu este asa, nu tiganii apar de 4 ori pe saptamana in ziarele principale, nu tiganii sunt cei care fura cu cartelele falsificate, nu tiganii sunt cei care sparg casele, nu tiganii sunt cei care zbiara la tot pasul la femeile lor pe strada, nu tiganii sunt cei care isi cumpara cate un audi 4 la 3 luni-dar de altfel nu stiu cum sa isi mai carpeasca pantalonii, nu tiganii patricipa la jafuri armate, nu tiganii vand tzoale d&g, parfumuri, aur sau pantofi de sport nike la juma de pret(clar furate cu cartele false), nu tiganii ...mai vrei?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emil- in olanda, danemarca, israel, islanda, australia, noua zeelanda si pe unde mai vrei tu, nu stiu ce sunt aia tigani, dar stiu ce sunt romanii-hoti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ma! stii care e procentul de puscariasi romani in inchisoarea din castellon? 6 din 10.ai dreptate si tu pana la urma. daca ma gandesc bine, hotia e o indeletnicire ca oricare alta.nu e de laudat, dar nici de lasat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui, dar te rog sa ma crezi ca pe toti turcii pe care ii cunosc nu ii pot numi nici macar incepatori in ale hotiei, fata de experienta desavarsita a romanilor.si care e problema? hotia se contagiaza? ne-au bagat-o turcii pe gat? ma indoiesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa ma obisnuiesc, eu sunt convinsa ca suntem priviti conform actelor care ne caracterizeaza. tu esti privit ca un tigan sau ca un roman? fii concret, lasa abrevierile de la subiect cu cititul, esti privit ca roman sau ca tigan? am impresia ca nu termini de citi raspunsurile mele, cand am zis eu ca nu suntem priviti ca niste hoti? eu sunt convisa ca suntem priviti ca niste ROMANI HOTI, nu ca niste tigani hoti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact ce spuneam la inceput, suntem considerati romani, nicidecum tigani.ca sunt romani corecti? corect! dar cand romanilor li se spune ca sunt tigani, se refera la "aptitudinile"pe care acestia le au. vorba lui vali, este doar un apelativ.ideea este clara, romanii fura de rup, isi dau in cap unii altora si nu au caracter.