| gabrielutzu a întrebat:

De ce romanii sunt facuti tigani peste tot in Europa si in lume?

Răspuns Câştigător
| borsec a răspuns:

Pentru ca asta si suntem de fapt, tiganii Eurpoei...Imi Este Rusine Ca Sunt Romanca, puteti sa-mi dat cate voturi stupide vreti dar asta e adevarul...

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot eu: ai dreptate. Si concluzia amara (dupa ce am pritocit-o) e ca ne comportam in asa fel incat sa ne meritam etichetele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si inca ceva: facem discriminari cu raspunsurile la intrebarea asta, chiar cu intrebarea in sine. Nu-i ok. Generalizarile sunt paguboase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ANDRUTZA-CECILIA-nu este nici un razboi, sunt doar opinii.nu am nici o unde de rasism in gandirea mea.cand e vorba de culoare, pentru mine absolut toata lumea e la fel.nu de alta, dar am o cumnata neagra pe care o iubesc mai mult decat pe fratele meu, si nu mi-as permite sa o ranesc sub nici o forma.bravo Lolita, chiar asa si este ...tot incercam eu sa explic ca bietii tigani nu au nici o treaba in chestiunea de mai sus, cei cu bubele in cap sunt romanii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare tara are pusa cate o "eticheta". Cum suntem noi romanii priviti ca tigani si hoti, asa sunt vazuti si italienii ca mafioti.Multe alte tari au cate o "pata" pusa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@aliosa6, mie nu imi este rusine ca sunt roman dar, imi este rusine de altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ignoranta. O natiune este judecata datorita actiunilor sale si actiunile poporului sau migrator din alte state, desi numarul infractorilor romani din alte state este mult mai mic decat numarul celor care lucreaza legal si duc un trai cinstit suntem asociati acelora infractori caci faptele negative prezinta un mai mare interes oamenilor decat cele pozitive, o fapta buna se uita mai repede decat una rea oricum, cei care ne numesc rromi ii putem ignora caci sunt din start ignoranti ca nu cunosc ce inseamna un rrom cu adevarat caci daca ar cunoaste ar stii ca nu pot fi asociati cu infractorii Romani fiindca Romanii sunt mai creativi si cate unii chiar geniali si puturosi sau poate caci nu suporta sa fie condusi in cazu-n care si-ar lua un loc de munca si prefera sa fure, insele, omoare, violeze... acestia sunt niste LASI, rusine acelor Romani si acelora care ne numesc din prostie tigani, ei nu reprezinta NIMIC pentru. mine, n-am fost numit in nicio tara tigan pentru. ca am stiut sa ma port ca un om civilizat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca poporul roman e unul fara caracter, sincer mie greata ca sunt roman, dar asta e, decat deloc adica sa nu existi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca exista o campanie de defaimare a Romaniei.Vezi http://romaniafurata.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza tiganilor sau arromilor cum vrei sa le spui...sunte peste tot Italia franta Germania spania ne fac de ras si ne pateaza patria... dupa mine ar trebui impuscati toti in ceafa

| mickeye a răspuns:

Pentru că se poartă ca țiganii, sunt needucați, gălăgioși, ascultă manele, fură.
Majoritatea românilor care călătoresc în străinătate sunt așa.

| gabitza_29 a răspuns:

Pt ca din cauza greselilor, unora, suntem toti bagati in aceeasi oala, parerea mea...

| jose a răspuns:

Pentu ca se poate confunda foarte usor romani cu rromi

| jose a răspuns:

Pentu ca se poate confunda foarte usor romani cu rromi