| gabrielutzu a întrebat:

De ce romanii sunt facuti tigani peste tot in Europa si in lume?

Răspuns Câştigător
| borsec a răspuns:

Pentru ca asta si suntem de fapt, tiganii Eurpoei...Imi Este Rusine Ca Sunt Romanca, puteti sa-mi dat cate voturi stupide vreti dar asta e adevarul...

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@aliosa6, mie nu imi este rusine ca sunt roman dar, imi este rusine de altii.

| borsec a răspuns:

Criticul : si mie imi este rusine de altii(adica de straini) logic, ca nu mi-o fi de mine rusine.

| mircea a răspuns:

Pentru ca, dupa 1989 primii care au plecat la... munca de furat prin Europa au fost mancatorii de lebede din Romania. Asa ne-a cunoscut Europa : natie de tigani hoti si/sau cersetori, adica in afara legii! Mai tarziu, cand au plecat si romani, s-au comportat cam de aceiasi maniera :munca la negru, jafuri, devalizari de bancomate, furturi de masini, adica tot in afara legii. Nu am exportatat romani de calitate, ci numai ciurucuri in proportie de peste 80 %. Ca ulterior lucrurile s-au mai imbunatatit, deja nu mai conteaza. Ne-am facut de cacao. Peste vreo 30 de ani poate ca vom putea fi priviti altfel.

| buburutza a răspuns:

Tu de ce crezi?

| alexam a răspuns:

Din greseala! De asta suntem considerati cu totii tigani! Chiar in seara asta vorbeam cu un domn care zicea ca daca i-am vedea pe indieni sau egipteni ne-am speria de-a dreptul! Cei ce au fost in tarile respective ca si turisti pot confirma! ( eu nu am fost acolo... ) Normal ca roman nu este egal tigan, pe de alta parte, ai nostri sunt parfum, cum zicea si domnul acesta, si sunt convinsa ca avea dreptate. Probabil e convenabil sa se dea vina pe romani, ca deh, de aici au plecat multe specimene ce au creeat probleme ( ca suntem un popor anume... ) decat sa se dea vina pe niste tigani care de fapt au fost candva indieni. CU SIGURANTA CEI CE CUNOSC PUTINA ISTORIE, CULTURA, ARTA STIU CA ROMANII NU SUNT TIGANI. UNELE DIN CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI AU FOST INVENTATE SAU DESOPERITE LA NOI IN TARA, DE CATRE AI NOSTRII ROMANI, ASA CA... MIE NU IMI VA FI NICIODATA RUSINE CA SUNT ROMANCA!

| Cryss a răspuns:

Pai oare de ce? Nu vezi si prin Italia cum fura tiganii, din Romania, si te mai miri ca atunci cand mergi acolo te opresc politistii ca vad masina cu numar de inmatriculare de Romania si te controleaza prin bagaje tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ignoranta. O natiune este judecata datorita actiunilor sale si actiunile poporului sau migrator din alte state, desi numarul infractorilor romani din alte state este mult mai mic decat numarul celor care lucreaza legal si duc un trai cinstit suntem asociati acelora infractori caci faptele negative prezinta un mai mare interes oamenilor decat cele pozitive, o fapta buna se uita mai repede decat una rea oricum, cei care ne numesc rromi ii putem ignora caci sunt din start ignoranti ca nu cunosc ce inseamna un rrom cu adevarat caci daca ar cunoaste ar stii ca nu pot fi asociati cu infractorii Romani fiindca Romanii sunt mai creativi si cate unii chiar geniali si puturosi sau poate caci nu suporta sa fie condusi in cazu-n care si-ar lua un loc de munca si prefera sa fure, insele, omoare, violeze... acestia sunt niste LASI, rusine acelor Romani si acelora care ne numesc din prostie tigani, ei nu reprezinta NIMIC pentru. mine, n-am fost numit in nicio tara tigan pentru. ca am stiut sa ma port ca un om civilizat.

| gabitza_29 a răspuns:

Pt ca din cauza greselilor, unora, suntem toti bagati in aceeasi oala, parerea mea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca poporul roman e unul fara caracter, sincer mie greata ca sunt roman, dar asta e, decat deloc adica sa nu existi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca exista o campanie de defaimare a Romaniei.Vezi http://romaniafurata.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza tiganilor sau arromilor cum vrei sa le spui...sunte peste tot Italia franta Germania spania ne fac de ras si ne pateaza patria... dupa mine ar trebui impuscati toti in ceafa

| mickeye a răspuns:

Pentru că se poartă ca țiganii, sunt needucați, gălăgioși, ascultă manele, fură.
Majoritatea românilor care călătoresc în străinătate sunt așa.