PEntru ca vor sa fie acceptati si au impresia ca doar fiind ca ceilalti vor reusi. Si reusesc, da doar intre aia care au 2 neuroni sa creada ca a fi dupa ultima moda e obligatoriu.
Ce face omul, face si maimuta. Foarte rar am reusit "performanta" asta sa fiu in "trend" adica in turma. Eu sunt eu si ei sunt...ei
Mai rau e ca se copieaza prostia,daca sa r copia ceva inteligent,daca am copia oameni inteligenti,culti nu ar fi o problema,dar se copieaza prostia, tigania, lipsa culturi, faza cu imbracamintea baieti copieaza pe uni travestiti care apar in filme sau e la moda iar fetele sunt dezbracate apoi se mira de ce sunt obiecte sexuale, proaste exemple sunt in ziua de azi
Aici se explica, de la min. 16. Insa asculta macar primele 20 de minute si vei intelege.
https://www.youtube.com/watch?v=HGASi_4Knlo
Ca sa intre in conformitate... E o trasatura a fiintelor sociale.
Asa suntem noi oamenii, niste oi si niste berbeci.
Evolutia e de vina. Sistemul de invatare si adaptare.
Tu cum crezi ca ai fi invatat sa vorbesti in copilarie?
Eu cred ca ai repetat ca oaia dupa toti cei din jur pana ti-a iesit, pana te-ai adaptat. Si pe sistemul asta vei functiona toata viata.
Altfel nu ai mai invata nimic, nu ar mai fi evolutie si adaptare.
Stii tu vorba aia: "Repetita e mama invataturii"...
Ai inteles acum oitza?
Hai, funda! Repejor...
Te minti singur... Vorbesti, scrii, folosesti TPU, te uiti la TV, ai calculator, telefon, folosesti masina, mijloc de transport in comun, plangi cand te doare, zambesti cand te gadila femeia la oute, bei la petreceri, te duci la caldura cand ti-e frig, tragi besini cand esti singur, casti cand ti-e somn, mergi in doua, te imbraci cand iesi din casa, o bati in cap cand n-ai femeie, ai urmat probabil studii, te duci probabil la munca sau ai o afacere a ta, cand urci nu cobori, ai penisul de cat distanta dintre varful degetului mare pana la baza palmei si acum tocmai te uitai in pantaloni...
Deci, stai cuminte... Toti suntem oi.
Omul e ca o oaie. Pe unde merge una merg toate. Cred ca majoritatii i se pare mult mai usor sa se ia dupa cineva care adopta un stil anume si arata bine. Daca o persoana cunoscuta isi face o freza anume si ii sta bine, este apreciat pentru noul look atunci cei fara idei, cei care habar n-ar avea sa-si aleaga o tunsoare originala si care sa arate bine vor alege s-o copieze cu gandul ca atunci vor fi si ei remarcati, vor iesi in evidenta si vor fi apreciati. E mult mai simplu sa plagiezi, decat sa vi cu ceva nou si autentic. Plus ca daca alegi ceva ce e deja e apreciat aia siguranta ca n-o sa poata spune lumea ca au gusturi naspa.
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: