Se zice ca negrul atrage soarele, stii? Si oricum, e mai cald in hainele inchise la culoare. Probabil lumea alege albul pentru ca sta foarte bine pe o piele proaspat bronzata eu tocmai mi-am cumparat costum de baie alb
Iar in ceea ce priveste trendul . se poarta rochii de toate lungimile si modelele, largi, mulate, lejere, florale, albe
Se imbraca in alb pentru ca albul se poarta vara, si mai ales vara asta se va purta stilul navy, adica tricouri cu maneca trei sferturi cu dungi orizontale si pantaloni scurti ALBI sau chiar trei sferturi, culorile stilului navy sunt albastru marin, rosu si alb.
In afara de alb se mai poarta vara asta albastrul roial, rozul sampanie, rosul coral si toate nuantele de verde.
Daca vrei sa adopti stilul navy poarta ceva de genu pentru ca predomina albul:http://amelie.ro/wp-content/uploads/2010/03/marinero.jpg
Bafta!:-*
tu sa porti ce vrei, si ce iti sta bine.Sa nu te iei dupa altcineva niciodata.
Ca sa nu atraga soarele... dupa cum stii culorile inchise atrag razele soarelui, iar cele deschise opusul.
Pentru ca albul reflecta cele mai multe raze solare si ca atare iti e cel mai putin cald. pentru mare albul e vesnic la moda.
Pentru ca albu nu atrage soarele. Anu asta se poarta rosu verde albastru gri da cel mai mul roz.
Andreeax_3912 întreabă: