| aicinuehi5 a întrebat:

De ce sunt ucraincele si moldovence atit de frumoase? Sincer, o moldoveanca obsinuita pe care vezi pe strazile din Chisinau e lejer nota 8, daca nu chiar 8.5? Sau o Ucraineanca obsinuita se ridica la o potential maxim. Cred ca moldovence si femeile din ucraina predomina scala frumusetei, si restul femeilor din lume, nimeni nu se ridica la valorea lor.

10 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Asa-s rusoaicele, una si una happy
La fel de frumoase sunt si femeile din Venezuela.

| felixdesign a răspuns:

Am o intrebare. Tu dupa ce reguli dai note la fete? Sunt curios sa aflu...

Răspuns utilizator avertizat
| Klepto a răspuns:

La cate intrebari despre frumusetea femeilor ai postat, tind sa cred ca ori faci parte din juriu de la Miss Universe, ori esti Dr. Frankenstei si vrei sa faci femeia perfecta din mai multe parti ale femeilor frumoase, ori esti traficant de carne vie.

| caractere a răspuns:

Ptiu, ce intrebare! Ar fi ca si cand te-as intreba de ce englezoaicele sunt cele mai boccii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca fetele din Romania sunt cele mai frumoase.

| MarianAsh a răspuns:

Pentru că:
- nu folosesc liftul
- nu aruncă banii pe cosmeticale scumpe de întreţinere, folosesc numai metode naturiste (nu că nu s-ar găsi, dar sunt scumpe)
- sunt convinse că pentru a putea avea grijă de alţii mai întâi trebuie să aibă grijă de ele
- competiţia (da, sunt multe, foarte multe)
Nu s-a putut demonstra că influenţa genetică şi clima ar fi factori de influenţă.

| Ingerul00 a răspuns (pentru MarianAsh):

Nu e nici pe departe adevarat! moldovencele isi cumpara tone de cosmetice, merg machiate chiar si la biserica:-), crede-ma, rar vad eu moldovence care sa nu foloseasca liftul :-)Eu stiu ce spun pentru ca si eu sunt moldoveanca.

| Marius151 a răspuns:

Romancele sunt cele mai frumoase. De fiecare data cand intalnesc straini pe jocuri online stiu despre Romania doar ca avem femei frumoase, Nadia, Nastase sau Hagi.

Răspuns utilizator avertizat