Din acelasi motiv din cauza caruia unii barbati sunt efeminati si se comporta ca niste printese. Educatia e raspunsul aproape intotdeauna. Sau lipsa ei.
Vocabular extra vulgar si grotesc?
pantaloni cu tur in jos si hanorace lungi?
se i-au de fetele care poarta pantaloni mai mulati sau fuste chiar si rochii? si le fac tarfe pe fetele machiate? atunci da sunt fara pic de educatie
o fata va dori sa arate minunat in orce zi nu doar pentru ochii lumi poate nici nu iti pasa de ochii lumi cii de parerea ta despre tine insuti, eu cand ma uit in oglinda si vad acneea acea urata ma enervez imediat nu ca ma vede lumea cii eu insumi sunt deranjata de aspectul meu, trebuie sa avem stima de sine si sa gandim rational fetele machiate si imbracate foarte scump nu inseamna ca sunt tarfe sau ca cineva le zice ca sunt urate si ele sunt false, cine zice ca suntem tarfe sa ne cunoasca prima oara apoi sa vorbeasca, cei 7 ani de acasa trebuie tot timpul tinuti dupa tine daca tie nu iti place ceva nu jigni taci si acepta fata respectiva are gusturi diferite fata de tine, crezi ca ei ii place stilul tau? chiar de loc odata ce ea are stilul acela opusul tau, dar tace din gura, asa faci si tu si incearca sa nu justifici o carte dupa coperta.
1 cred ca e o moda
2 asa sunt ele nu ai ce sa le faci dar ar trebui sa le placa mai mult sa se comporte rational in public
3 vor sa atraga atentia
4 desi nu cred poate asa au fost educate acasa
apropo nu fetele baietoase sunt la mare cautare nici cele feminine unui baiat nu i-ar placea sa vada ca iubita lui injura mai ceva ca un barbat
apropo pentru cei ce vor zice ca ''e o insulta asupra lui dumnezeu asupra creatiei lui'' sa stiti ca pana si musulmancele se machiaza si inca ce strident pana si cea mai religioasa maicuta se machiaza asa ca nu mai dati din gura aiurea
omul pe zi ce trece va evolua si va dori sa fie mai frumos pana la moarte el va dori asta nu criticati
P.S. cred ca nu au 7 ani de acasa
anonim_4396 întreabă: