Toţi suntem frumoşi în felul nostru.Nu există oameni urâţi.Nu eşti singura care are pistrui, mai există foarte foarte mulţi oameni cu pistrui şi extraordinar de mulţi oameni cu alte defect. Ce poţi să spui despre cei cu handicapuri? Nu ai ce să schimbi.Cine te iubeşte, te iubeşte aşa cum eşti, stai liniştită!
"Frumusetea este in ochii celui care priveste." Tu vad ca nu te vezi frumoasa, dar ai putea sa schimbi acest lucru cautand si scotand in evidenta ceea ce ai totusi frumos! Dracu sa stea la locul lui ca bine sta! Va veni cineva in ochii caruia vei fi frumoasa cand te va privi, fii sigura!
Pai... daca vrei sa schimbi ceva la tine, iti recomand creme de fata, pentru ten...alta frizura (daca tu esti aia din avatar, frizura e oribila, esti tunsa normal acolo, nu e nimic special), o vestimentatie adecvata, o alimentatie corecta si mult bun gust!
In general daca ai bun gust, le ai pe toate!
Cam atat ar fi nevoie sa schimbi daca te consieri urata...ar mai fii si operatiile plastice, dar daca vrei sa te transformi intr-un manechin de pus in vitrina magazinelor, da'i bataie! Totusi nu e bine! Fa ce ti'am zis mai sus, intreaba'ne despre ele, si vei vedea ca vei fii muuuult mai frumoasa!
Cat de urata poti fi? Daca ai corp, ai compensa...Ca doar nu esti asa, Doamne fereste!
http://www.jurnale.ro/img_1/poze_notite_4210.jpg
Ai incrdere in tine...(lasa id tau pe privat):P
Toate fetele se simt urate pana au o relatie cu un baiat,, cat de cat". Atunci increderea de sine creste la gandul ca te palce cineva asa cum esti.
Pistrui? Mie mi se par foarte cute pistruii.
Adica te fac sa pari mai copilaroasa.
Prietena mea are pistrui si ii sta foarte bine.
In legatura de faza cu „Ce sa schimb?", daca tu chiar vrei sa schimbi ceva la tine, poti incerca o noua tunsoare, un nou stil, un make-up dragut etc.
Nu mai fi asa pesimista, gandeste'te la cei cu handicap, care nu pot face nimic in privinta defectelor lor, dar care traiesc asa. Fa in asa fel incat sa fii placuta pentru ceea ce esti cu adevarat, nu ceea ce vrei sa fii.
Hai iti urez noroc si multa fericire. :* Nu mai fi suparata, toata lumea e frumoasa in felul ei. :*
Fiecare om e frumos in felul lui... dar daca totusi vrei sa schimbi ceva arata-ne o poza si putem sa-ti dam cateva sfaturi (de make-up si hair-style)
Glumesti.nimeni nu e perfect.sa te schimbi doar pentru a fi acceptata? nu merita.Trebuie sa ai incredere in tine, si stii cum se zice:"nimeni nu merita lacrimile tale, iar acela care le merita sigur nu te va face sa plangi"
Cine te iubeste, te iubeste asa cum esti! fiecare om are o frumusete aparte.totusi daca vrei sa schimbi ceva incearca sa folosesti un fond de ten bun si sa te machezi cat mai natural.eu zic ca e o idee buna.eu nu am pistrui dar tot ma machez pentru ca si eu am cateva nemultumiri legate de aspectul meu fizic. dar nu fac o drama din asta.nu este cazul.fii optimista!
Nu esti urata este numai o inchipuire a ta.Frumusetea nu poate fi slutita de pistrui. Cand vei arata frumuseta interioara vei fi cu siguranta asaltata de baieti. Dar asta nu-i usor...
Parol fata si eu am cativa pistrui da sunt frumusica fata sunt sexy da uh uitete la tine vad dupa poza de la avatar
sorry dar asta e trebuie sa auzi adevarul dar stai linistita in viata mai este speranta te poti duce la frumusete pe muchie de cutit
sorry dar daca nu iti spun eu adrevarul se pare ca nu o vqa face nimeni
Nu trebuie sa schimbi nimic.Eu seman cu mama mea, si ea a avut multi pistrui, si eu am, si nu ma deranjeaza, intr-adevar, acum ceva timp si pe mine ma deranjau si vroiam sa scap de ei, am incercat diferite metode, dar nu prea mergea, asa ca am renuntat.Acum chiar imi plac, si sunt multe persoane care ma iubesc asa cum sunt.Nu-ti face griji, vei vedea ca nu e rau cu pistrui
Nu esti unica. si eu am pistrui la fel numi plac... consider ca ma fac mai urita decat sunt. ma lupt cu ei cat de tare pot insa nimeni nu ma ajuta nici macar propria mama. Te inteleg foarte bine.
Deci ascultama :X:X
iri cu pistrui sau fara tot asa esti
uite pistrui sunt doar acolo stau si ei pe fata si te fac mai diferita
eu una ma dau si cu fond de ten. Crede-ma daca esti chiar frumoasa
atunci pistruii nu te afrecteza si in plus incearca sa te aranjezi putin si fi sexy
multi pupici dragutzo
Sunt sigura ca esti foarte frumoasa doar ca nu ai incredere in tine si inca nu ti-ai descoperit frumusetea. daca nu se uita nimeni la tine inseamn ca nu te merita si inca ceva. Frumusetea vine din interiorsi e trecatoare ceea ce conteaza e interiorul...
Pur si simplu nu faci nimic...incerca sa te consideri frumoasa asa cum esti cativa pistrui nu demonstreaza ca esti urata.doar tu ai impresia asta si de unde stii tu c anul teplace cineva?
Nu iti schimba nimic. fiecare om este frumos in felul lui. si eu tot am pistrui dar oamenii ma iubesc asa cum sunt eu